fbpx

Ce pret de pornire au noile SSD-uri Samsung ieftine

Ce pret de pornire au noile SSD-uri Samsung ieftine

Compania Samsung din Coreea de Sud tocmai a dezvaluit noile sale SSD-uri care au spatiu de stocare de pana la 4TB. Noile Solid State Drive-uri 860 QVO ale companiei Samsung sunt destinate utilizatorilor de PC cu nevoi de spatiu de stocare mare si care nu vor ceva foarte scump. Cea mai ieftina optiune ofera spatiu de stocare de 1TB. Mai exista o optiune 860 QVO de 2TB si una cu spatiu de stocare de 4TB.

Samsung a anuntat lansarea unei noi game de SSD-uri (Solid State Drive-uri). Solid State Drive-urile Samsung 860 QVO ofera mai multi TB la preturi accesibile. Exista capacitati de stocare de pana la 4TB, pe SSD-uri fiabile si de mare viteza.

CITESTE SI:  "Viitorul este cu adevarat Android" spune directorul senior al BlackBerry

SSD-urile 860 QVO la preturi accesibile sunt construite pe arhitectura NAND Flash de mare densitate a Samsung. Nevoia de spatiu de stocare mai mare si mai rapid este mai mare ca niciodata, avand in vedere ca utilizatorii produc si stocheaza mai multe fisiere video de inalta rezolutie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce tehnologie neobisnuita folosesc niste drone in misiunile de cautare

Jocurile cu grafica intensiva si clipurile video 4K necesita mult spatiu de stocare, iar Samsung doreste sa satisfaca aceste nevoi cu SSD-urile 860 QVO accesibile ca pret. Solid State Drive-urile accesibile ca pret se bazeaza pe interfata SATA si au grosimi de 2,5 inci, asa ca pot fi cu usurinta introduse in laptopuri sau desktopuri.

Acestea elimina nevoia unei combinatii de SSD si hard disk pentru bootarea sistemului de operare si pentru spatiu de stocare, avand in vedere 860 QVO ofera viteza, dar si capacitate mare de stocare.

CITESTE SI:  Ce rival al Google Street View cumpara Facebook

Poate atinge viteze de citire si scriere secventiale de pana la 550MB/s, respectiv 520MB/s. De asemenea, tehnologia TurboWrite permite cresterea vitezelor, ceea ce mentine o performanta ridicata pentru o perioada mai lunga de timp. Samsung va incepe vanzarea SSD-urilor 860 QVO incepand cu luna viitoare la preturi de pornire de 150 de dolari pentru modelul de 1TB.