fbpx
Ce pret au ochelarii inteligenti Vuzix M300XL

Ce pret au ochelarii inteligenti Vuzix M300XL

Cand ochelarii inteligenti Google Glass au fost anuntati pentru prima data, pareau ca fiind ceva de domeniul SF-ului. Acest dispozitiv a generat mult valva, dar din anumite motive nu a prins la public.

Cu toate acestea, dupa inchiderea programului, Google Glass a primit contracte si a inceput sa castige popularitate in sectorul intreprinderilor.

Companiile care vad beneficiile unor ochelari inteligenti intr-o fabrica (de exemplu) si care doresc doresc o alternativa la Google Glass, vor fi incantate sa afle ca Vuzix a anuntat disponibilitatea ochelarilor M300XL.

CITESTE SI:  Tweet-ul despre Snapchat al Kylie Jenner ar fi scazut preturile actiunilor Snap cu pana la 8%

La fel ca alti ochelari inteligenti, Vuzix M300XL va integra un atasament de camera (de 16MP) care poate fi folosit pentru a scana coduri de bare, iar compania spune ca e de cel putin doua ori mai rapid decat dispozitivele anterioare.

Exista chiar si o optiune telephoto care poate fi folosita pentru a scana de la distanta cu M300XL. Conform companiei Vuzix, aceasta a efectuat multe schimbari si imbunatatiri pentru noul Vuzix M300XL fata de predecesorii sai.  Pentru inceput, va folosi o conexiune USB standard si renunta la conexiunea proprietara folosita de M300. De asemenea, autonomia bateriei a fost imbunatatita, iar WiFi-ul de 2,4GHz a fost modernizat pentru o performanta mai mare si o acoperire mai buna.

CITESTE SI:  Ce pret au castile wireless Louis Vuitton cu autonomie de 10 ore

Asa cum este de asteptat de la majoritatea dispozitivelor destinate intreprinderilor, ochelarii inteligenti Vuzix M300XL nu au un pret mic, ci unul pe masura: 1500 de dolari.

CITESTE SI:  Cum se compara iPhone 11 Pro cu o camera de 250.000 de dolari

Cu toate acestea, pentru cei care nu au nevoie de toate noile functii ale M300XL, Vuzix a anuntat ca ochelarii inteligenti M300 vor continua sa fie disponibili, doar ca in cantitati limitate. Ochelarii inteligenti Vuzix M300 vor putea fi echipati cu noua camera de 16MP la fel ca M300XL, doar ca vor veni la un pret de 1000 de dolari.