fbpx

Ce pret au filmele 4K Disney, Pixar si Marvel de pe Google Play

Ce pret au filmele 4K Disney, Pixar si Marvel de pe Google Play

Google Play a adaugat filme 4K UHD in 2016, iar anul trecut a upgradat gratuit achizitiile de lungmetraje cumparate la rezolutie SD si HD. Disney nu a oferit niciodata continut UHD la dispozitie pentru cumparare online, dar acest lucru se schimba acum.

Disney – precum si Pixar, Lucasfilm si Marvel Studios – vand acum continut 4K prin Google Play Store. Pe langa celelalte filme Avengers, lansarea digitala “Avengers: Endgame” de pe 30 iulie va fi disponibila la calitate si rezolutie 4K UHD.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret ar putea avea consola de jocuri PS4 Pro editie limitata Spider-Man

Daca esti un pasionat de filme Disney, Pixar sau Marvel si nu te-ar deranja sa le poti urmari la rezolutie 4K, ai putea fi interesat sa afli ca Google Play e locul din care le poti acum cumpara.

Asta pentru ca Google Play a inceput recent sa ofere filme din acele francize la rezolutie UHD, o miscare interesanta avand in vedere ca Disney nu pune de obicei la dispozitie continut UHD pentru cumparare online.

Aceasta nu e prima data cand Google a oferit lungmetraje in 4K. Compania a inceput anterior sa adauge filme UHD in catalogul sau de pe Google Play incepand cu 2016 si cam atunci a inceput sa upgradeze gratuit la 4K filmele cumparate la rezolutie SD si HD.

CITESTE SI:  VIDEO: Urmariti muzicianul Stanford cantand cu colegii sai roboti

Compania mentioneaza ca aceste lungmetraje UHD de la Disney, Marvel si Pixar sunt prima transa si ca se asteapta ca mai multe vor fi adaugate la catalog in lunile urmatoare.

Cateva dintre lungmetrajele UHD disponibile pentru cumparare sunt “Avengers: Infinity War”, “Captain Marvel”, “Coco”, “Solo: A Star Wars Story” si “A Wrinkle in Time”.

CITESTE SI:  Cat ar costa o calatorie pe SSI, pentru turisti

Filmele la rezolutie 4K de la Disney, Marvel si Pixar vor avea un pret de 25 de dolari pe Google Play, in timp ce cele la rezolutie HD vor avea un pret de 20 de dolari. Asa ca, daca nu ai un monitor UHD, atunci probabil ca cei 5 dolari in plus nu merita sa-i platesti.

Sursa imagine: Flickr.com