fbpx

Ce pret are Zephyr – mouse de gaming cu ventilator incorporat

Ce pret are Zephyr - mouse de gaming cu ventilator incorporat

A aparut un mouse de gaming care vine cu ventilator incorporat, ceva binevenit in zilele calduroase. Acest dispozitiv periferic se numeste Zephyr, va fi lansat in curand si s-a dezvaluit la ce pret se va vinde.

Pe unii dintre noi ne cuprinde caldura dupa perioade extinse de timp de folosit mouse-ul in jocuri. Daca te confrunti si tu cu asta, atunci ai putea fi interesat sa verifici mouse-ul de gaming Zephyr care vine practic cu un ventilator de racire incorporat.

CITESTE SI:  Asa arata setul LEGO gen consola NES

Tendinta la mouse-urile de gaming din ziua de azi pare sa se concentreze pe designuri sport care au gauri la suprafata, probabil pentru a facilita circularea fluxului de aer, dar si pentru a crea un maus mai usor (datorita faptului ca se folosesc materiale in minus).

Dar Zephyr va fi primul mouse cunoscut care vine cu ventilator de racire incorporat. Ventilatorul incorporat poate fi ajustat intre 4000 si 10.000 de rotatii pe minut, dar e posibil ca, la 10.000RPM, Zephyr va fi destul de zgomotos si deranjant.

CITESTE SI:  Cum vor T-Mobile si Microsoft sa transmita fara poticniri jocuri prin streaming

De asemenea, dupa cum subliniaza PCGamer, mai exista si problema curatarii, gamerii trebuind sa intretina ventilatorul pentru a preveni acumularea de praf.

Pe langa asta, Zephyr pare un mouse de gaming standard cu doua butoane laterale, trei butoane in partea de sus si cu o rotita de derulare care functioneaza si ca buton.

Se asteapta ca acest maus Zephyr cu ventilator incorporat va fi lansat pe Kickstarter pe 22 iulie la un pret de 79 de dolari. Asa ca, daca esti interesat, te poti inscrie pe site-ul produsului pentru a fi notificat atunci cand se va lansa.

CITESTE SI:  Pretul lui Sony Xperia 5 II, smartphone cu specificatii de varf

Ce parere ai despre mouse-ul de gaming Zephyr care vine cu ventilator incorporat? Si ce crezi despre pretul cu care se va vinde acest dispozitiv periferic? Crezi ca e suficient de accesibil la pret?