Ce pret are smartwatch-ul care functioneaza pe energie solara, Matrix PowerWatch 2

Ce pret are smartwatch-ul care functioneaza pe energie solara, Matrix PowerWatch 2

Anuntand cel de-al treilea smartwatch al sau care nu functioneaza pe baterie (PowerWatch 2), Matrix Industries merge acolo unde putini au mers. Primele doua ceasuri inteligente s-au bazat pe caldura pentru a genera energie, dar noul model fara baterie este unul care valorifica energia solara. Pe langa faptul ca valorifica caldura incheieturii tale, noul Matrix PowerWatch 2 cu pret rezonabil (daca il finantezi pe Indiegogo) va folosi si energia solara.

Unul dintre principalele motive care stau la baza ezitarii adoptarii unui smartwatch este autonomia redusa a bateriei. La urma urmei, un ceas obisnuit nu necesita o incarcare zilnica sau saptamanala.

CITESTE SI:  Microsoft vrea sa transmita internet prin frecvente TV nefolosite

In plus, cu un ceas obisnuit nu trebuie sa te ingrijorezi ca s-ar putea opri in mijlocul zilei si ca ramai cu un gadget care nici macar nu-ti poate arata ora.

Ei bine, daca esti interesat de un smartwatch, dar nu vrei sa ai grija bateriei, atunci merita sa ai in vedere cel mai nou ceas inteligent al Matrix cu pret rezonabil care functioneaza pe energie solara, PowerWatch 2.

CITESTE SI:  Niste parcuri nationale vor urmari prin GPS niste specii mai neobisnuite

Avantajul smartwatch-urilor Matrix este ca acestea nu functioneaza pe baterie. Compania a lansat pana acum doua modele care functioneaza folosind caldura, dar cel mai recent model – PowerWatch 2 – din gama functioneaza si pe energie solara.

Celulele solare vor fi adapostite sub ecranul smartwatch-ului care, daca nu stati in spatii interioare tot timpul zilei, ar trebui sa fie suficiente pentru a mentine dispozitivul pornit.

Smartwatch-ul Matrix PowerWatch 2 in sine cu pret rezonabil si care functioneaza pe energie solara e destul de standard in ceea ce priveste caracteristicile, adica vine cu un senzor de ritm cardiac, GPS si cu un ecran color.

CITESTE SI:  De ce a inchis Intel proiectul sau pentru ochelari inteligenti

Matrix PowerWatch 2 alimentat de energie solara a fost lansat pe Indiegogo, acolo unde oamenii isi pot aduce contributia oferind bani. Cine contribuie cu bani pe Indiegogo va putea intra in posesia smartwatch-ului Matrix la un pret de 200 de dolari, in loc de 499 dolari – pret cu care compania planuieste sa-l vanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *