fbpx

Ce pret are setul de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things

Ce pret are setul de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things

Este un concept atat de perfect incat a parut greu de crezut ca exista si ca poate fi cumparat: un set de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things in care este vorba despre The Upside Down.

Acolo, este o lume intunecata, malefica si bizara care este literalmente chiar sub suprafata realitatii, poate adanc in radacinile unui copac sau de cealalta parte a unui zid. Nu-i de mirare ca serialul original al serviciului de streaming Netflix a primit propriul set de piese LEGO.

CITESTE SI:  Ce iPhone ar putea fi produs exclusiv in India

Netflix s-a bucurat de un succes destul de mare cu serialele sale originale, cum ar fi Stranger Things al carui sezon 3 ar putea fi lansat in lunile urmatoare.

Cei care sunt mari fani ai serialului – si pe care nu i-ar deranja sa colectioneze ceva din cultura pop – ar putea fi incantati sa afle ca LEGO a dezvaluit intre timp un set LEGO bazat pe Stranger Things.

Asa cum era de asteptat, dat fiind faptul ca aceste piese se bazeaza pe serial, acestea prezinta atat lumea reala, cat si lumea The Upside Down pe care serialul inca nu a explorat-o in mod aprofundat (probabil ca o va explora in sezonul 3).

CITESTE SI:  Cum sa determini Spotify sa-ti prezinte festivaluri de muzica care te-ar putea interesa

Din ceea ce se poate vedea, piesele prezinta toate personajele principale din Stranger Things. Inclusiv demogorgan care pare acum mai degraba dragut si mai putin inspaimantator in forma LEGO.

Intregul set inspirat de Stranger Things va contine 2287 de piese si va avea un pret de 200 de dolari. Setul nu e chiar ieftin, dar astfel de piese nu au fost niciodata cunoscute pentru ieftineala.

CITESTE SI:  Ce confirma YouTube legat de continutul original

Cu toate acestea, daca esti pasionat, ar merita sa colectionezi acest set care pare bun de avut. Se asteapta ca setul de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things va fi vandut pe 1 iulie. Dar cei care sunt VIP-uri LEGO il vor putea precomanda incepand chiar de astazi.