Ce pret are setul de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things

Ce pret are setul de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things

Este un concept atat de perfect incat a parut greu de crezut ca exista si ca poate fi cumparat: un set de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things in care este vorba despre The Upside Down.

Acolo, este o lume intunecata, malefica si bizara care este literalmente chiar sub suprafata realitatii, poate adanc in radacinile unui copac sau de cealalta parte a unui zid. Nu-i de mirare ca serialul original al serviciului de streaming Netflix a primit propriul set de piese LEGO.

Netflix s-a bucurat de un succes destul de mare cu serialele sale originale, cum ar fi Stranger Things al carui sezon 3 ar putea fi lansat in lunile urmatoare.

CITESTE SI:  La ce preturi vin noile camere JVC 500-Series pentru transmisii 4K

Cei care sunt mari fani ai serialului – si pe care nu i-ar deranja sa colectioneze ceva din cultura pop – ar putea fi incantati sa afle ca LEGO a dezvaluit intre timp un set LEGO bazat pe Stranger Things.

Asa cum era de asteptat, dat fiind faptul ca aceste piese se bazeaza pe serial, acestea prezinta atat lumea reala, cat si lumea The Upside Down pe care serialul inca nu a explorat-o in mod aprofundat (probabil ca o va explora in sezonul 3).

Din ceea ce se poate vedea, piesele prezinta toate personajele principale din Stranger Things. Inclusiv demogorgan care pare acum mai degraba dragut si mai putin inspaimantator in forma LEGO.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea serviciul de streaming video al Apple pe luna

Intregul set inspirat de Stranger Things va contine 2287 de piese si va avea un pret de 200 de dolari. Setul nu e chiar ieftin, dar astfel de piese nu au fost niciodata cunoscute pentru ieftineala.

Cu toate acestea, daca esti pasionat, ar merita sa colectionezi acest set care pare bun de avut. Se asteapta ca setul de piese LEGO bazate pe serialul Stranger Things va fi vandut pe 1 iulie. Dar cei care sunt VIP-uri LEGO il vor putea precomanda incepand chiar de astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *