fbpx

Ce pret are serviciul Amazon care ofera muzica la calitate incredibila

Ce pret are serviciul Amazon care ofera muzica la calitate incredibila

Amazon are deja un serviciu de streaming de muzica care vine la pachet cu calitatea de membru Prime. Cu acest serviciu, ai ca optiune sa asculti prin streaming muzica la calitate HD.

Cu toate acestea, cu noul serviciu Amazon Music HD, Amazon are de gand sa ofere sunet de cea mai buna calitate pentru pasionatii de muzica. Daca esti un ascultator de muzica infocat care foloseste o multime de aplicatii de streaming, atunci e posibil sa stii de TIDAL care ofera sunet de cea mai buna calitate dintre toate platformele de streaming de muzica.

CITESTE SI:  VIDEO: Tastatura Modern Keyboard a Microsoft are un mic secret

Deci Amazon incearca sa concureze cu TIDAL. Chiar daca TIDAL nu are cea mai mare baza de utilizatori, e totusi unul dintre cele mai bune servicii de streaming de muzica.

Pentru cei care se intreaba, muzica de pe Amazon Music HD va avea un bitrate de pana la 3730kbps, sunetul va fi pe 24 de biti si 192kHz. Nu va ingrijorati, e doar o specificatie de calitate mai buna pe care o vor aprecia majoritatea pasionatilor de muzica.

Dispozitivul/castile pe care le folositi vor conta daca vreti sa ascultati melodiile Ultra HD pe care Amazon le va oferi prin acel serviciu de streaming.

CITESTE SI:  De ce Zoom dezactiveaza temporar integrarea platformei Giphy

Ar trebui sa poti folosi cam orice dispozitiv, atata timp cat nu este prea vechi. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, cu cat ai casti mai bune, cu atat mai bine vei experimenta melodiile la calitate Ultra HD ale serviciul de streaming al companiei Amazon.

Si, desigur, utilizatorii cu un plan de date limitat ar trebui sa fie atenti la utilizarea datelor. Asta pentru ca melodiile Ultra HD vor consuma mai multe date decat melodiile la calitate mai redusa.

CITESTE SI:  Bitcoin si-a pierdut jumatate din pret

Pe langa detaliile tehnice, au fost dezvaluite si preturile. Acel serviciu va avea un pret de 12,99 dolari pe luna pentru membrii Prime si 14,99 dolari pe luna pentru noii utilizatori.

Dar poti incerca serviciul de streaming in mod gratuit timp de 90 de zile. Avand in vedere ca este disponibila o perioada de testare gratuita, poti verifica daca ofera experienta de calitate pretinsa de Amazon.