fbpx

Ce pret are robotul Sony Aibo in Statele Unite

Ce pret are robotul Sony Aibo in Statele Unite

Compania japoneza Sony a lansat Aibo 2018 “First Litter Edition” in Statele Unite in septembrie pentru prima data. Robotul este disponibil in aproape toate cele 50 de state americane, cu exceptia unuia: Illinois.

Nu stim de ce nu si Illinois si am dori sa aflam. Cei din restul statelor americane pot primi acest dispozitiv in aceasta luna. Sony Aibo First Litter Edition are o greutate de 2,2 kilograme, vine cu anumite accesorii incluse si este disponibil in editie limitata.

CITESTE SI:  Tarile europene in care serviciul Facebook Dating se lanseaza

Sony a revenit cu robotul Aibo dupa ce l-a lansat prima data acum multi ani in urma. Compania a deschis in sfarsit comenzile pentru dispozitiv in Statele Unite.

Cei care sunt interesati sa cumpere unul – si au destui bani – pot acum precomanda editia First Litter Edition a Aibo in Statele Unite. Sony a estimat ca va incepe livrarea robotilor pana la jumatatea acestei luni.

Sony a relansat brandul Aibo in Japonia anul trecut. Robotul vine cu senzori, camere si elemente de actionare, asa ca este foarte interactiv cu utilizatorii.

CITESTE SI:  Filmul The Simpsons Movie 2 se afla inca in etapele timpurii, iar regizorul si producatorul sunt indecisi

Acesta isi poate folosi camera din spate pentru a naviga singur pe placa de incarcare. Robotul poate chiar identifica membrii familiei folosind recunoasterea faciala.

Asa cum am dat de inteles anterior, acest robot nu va fi ieftin. Va avea un pret de 2900 de dolari, asa ca este de inteles ca Sony il va vinde in cantitati limitate.

CITESTE SI:  Pentru ce va investi Amazon 700 de milioane de dolari in angajatii sai

Asta pentru ca oamenii din Statele Unite nu vor sta toti la coada pentru a sparge aproape 3000 de dolari pe un robot. Toate lucrurile de care clientii au nevoie pentru Aibo vor veni incluse, inclusiv o minge si un os.

Pretul de 2900 de dolari din Statele Unite include un serviciu AI Cloud de 3 ani, asa ca Sony Aibo poate invata preferintele utilizatorilor, sa construiasca relatii si sa se imbunatateasca.