fbpx

Ce pret ar putea avea serviciul video Apple TV+ anuntat oficial

Ce pret ar putea avea serviciul video Apple TV+ anuntat oficial

A fost dezvaluit oficial serviciul video Apple TV+ de abonament, iar acesta vine cu continut original de la compania din Cupertino. Spre deosebire de Netflix si Amazon Prime Video, cu Apple TV+ nu primiti acces la un mare catalog de filme si seriale. Compania din Cupertino a investit destul de mult in acest serviciu.

Asa cum indicau stirile ca se va intampla, se pare ca compania din Cupertino a dezvaluit oficial noul serviciu video de abonament si se numeste Apple TV+. Acesta a fost anuntat alaturi de Apple News+ si Card, toate acestea fiind parte din incercarile companiei din Cupertino de a crea noi servicii de abonament care vor contribui la cresterea veniturilor.

CITESTE SI:  Smartphone-ul de gaming Black Shark 2 Pro e oficial. Are specificatii formidabile si un pret foarte bun

Conform companiei, Apple TV+ va avea continut original de la persoane precum Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu si nu numai.

CITESTE SI:  De ce update-ul jocului Minecraft care imbunatatea grafica a fost anulat

Din pacate, in afara de a anunta o uriasa lista de personalitati care vor fi parte din acest serviciu video (unele dintre ele fiind cunoscute anterior), compania din Cupertino inca nu a confirmat aspecte importante, cum ar fi pretul.

S-a zvonit anterior ca compania ar putea percepe un pret intre 10 si 15 dolari pe luna, iar zvonurile anterioare chiar sustineau ca serviciul video de abonament va fi gratuit pentru proprietarii de dispozitive de la compania din Cupertino.

CITESTE SI:  Ce lucru controversat recunoaste Amazon legat de boxele inteligente

Compania nu a dezvaluit preturile, ceea ce inseamna ca va trebui sa asteptam pana in toamna acestui an, cand serviciul video se lanseaza, pentru a afla mai multe detalii.

Pe langa Apple TV+, compania a anuntat oficial si o noua aplicatie Apple TV care va usura utilizatorilor descoperirea de continut video nou, iar acolo se pot abona la HBO, Showtime si Starz.