fbpx
Ce pret are PS4 Pro editie limitata de 2TB

Ce pret are PS4 Pro editie limitata de 2TB

Compania Sony a vandut o multime de console de cand a inceput sa produca PlayStation-uri in 1994. Compania japoneza sarbatoreste acest lucru prin lansarea unui PS4 Pro de 2TB editie limitata cu o carcasa albastra translucida.

Aceasta editie limitata de 2TB se va vinde in 50.000 de unitati in intreaga lume. Editia limitata a PS4 Pro vine cu un controler DualShock 4 albastru translucid, un suport, o casca si o camera PlayStation.

PS4 a fost un succes monumental pentru compania Sony din Japonia. Conglomeratul japonez a vandut, de asemenea, multe console adunate la un loc de cand a intrat in businessul PlayStation in 1994.

CITESTE SI:  De ce Jony Ive a fost nemultumit de Tim Cook, CEO-ul Apple

Recent, a reusit ceva important. Compania Sony a vandut peste 500 de milioane de console in aceasta perioada. Compania sarbatoreste aceasta etapa importanta lansand o editie limitata de 2TB a PS4 Pro.

Noua consola nu are doar un hard disk de 2TB. Aceasta vine si cu o carcasa albastra translucida. Sony va produce 50.000 de unitati ale consolei PS4 Pro editie limitata, asa ca s-ar putea sa nu fie prea dificil pentru oameni sa intre in posesia lor.

CITESTE SI:  De ce o companie japoneza vrea ca oamenii sa asiste roboti, nu invers

Editia limitata de 2TB va fi livrata cu un controler DualShock 4 albastru, cu casca si cu suport tot albastre. O camera PlayStation este inclusa in pachet, dar nu este albastra.

Noua consola Sony PS4 Pro de 2TB va avea un pret de 499 de dolari. Compania Sony solicita cu 100 de dolari mai mult decat pentru PS4 Pro standard.

CITESTE SI:  Cu ce companie isi incheie OnePlus parteneriatul

Acei bani in plus sunt pentru hard disk-ul de 2TB care este de doua ori mai mare decat cel de 1TB al consolei standard. Sony a confirmat ca va incepe sa vanda acest dispozitiv editie limitata cu pret de 499 de dolari pe data de 24 august online. Acesta a fost disponibil de la anumiti retaileri la inceputul lunii septembrie.