fbpx

Ce pret are PS4 Pro editie limitata de 2TB

Ce pret are PS4 Pro editie limitata de 2TB

Compania Sony a vandut o multime de console de cand a inceput sa produca PlayStation-uri in 1994. Compania japoneza sarbatoreste acest lucru prin lansarea unui PS4 Pro de 2TB editie limitata cu o carcasa albastra translucida.

Aceasta editie limitata de 2TB se va vinde in 50.000 de unitati in intreaga lume. Editia limitata a PS4 Pro vine cu un controler DualShock 4 albastru translucid, un suport, o casca si o camera PlayStation.

PS4 a fost un succes monumental pentru compania Sony din Japonia. Conglomeratul japonez a vandut, de asemenea, multe console adunate la un loc de cand a intrat in businessul PlayStation in 1994.

CITESTE SI:  Camerele mirrorless Nikon Z6 si Z7 - preturi si specificatii

Recent, a reusit ceva important. Compania Sony a vandut peste 500 de milioane de console in aceasta perioada. Compania sarbatoreste aceasta etapa importanta lansand o editie limitata de 2TB a PS4 Pro.

Noua consola nu are doar un hard disk de 2TB. Aceasta vine si cu o carcasa albastra translucida. Sony va produce 50.000 de unitati ale consolei PS4 Pro editie limitata, asa ca s-ar putea sa nu fie prea dificil pentru oameni sa intre in posesia lor.

CITESTE SI:  Office 2019 va rula numai pe PC-urile cu acest sistem de operare

Editia limitata de 2TB va fi livrata cu un controler DualShock 4 albastru, cu casca si cu suport tot albastre. O camera PlayStation este inclusa in pachet, dar nu este albastra.

Noua consola Sony PS4 Pro de 2TB va avea un pret de 499 de dolari. Compania Sony solicita cu 100 de dolari mai mult decat pentru PS4 Pro standard.

CITESTE SI:  Asa arata primul smartphone pliabil al Samsung

Acei bani in plus sunt pentru hard disk-ul de 2TB care este de doua ori mai mare decat cel de 1TB al consolei standard. Sony a confirmat ca va incepe sa vanda acest dispozitiv editie limitata cu pret de 499 de dolari pe data de 24 august online. Acesta a fost disponibil de la anumiti retaileri la inceputul lunii septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *