fbpx

Ce pret are proiectorul touchscreen care are un PC Windows 10 incorporat

Ce pret are proiectorul touchscreen care are un PC Windows 10 integrat

Adok Aura este un proiector inteligent cu PC Windows 10 incorporat care transforma orice suprafata intr-o tableta cu un ecran touchscreen de dimensiuni mari.

Scopul sau este de a usura munca de colaborare si de a o transforma intr-una mai distractiva si eficienta. Adok Aura este echipat cu un procesor de PC, un acumulator, o camera web, un microfon si un difuzor si proiecteaza imagini HD touchscreen de dimensiuni mari pe orice suprafata.

Anul trecut, compania a prezentat un proiector touchscreen prototip beneficiar al premiului CES, iar acum s-a intors la CES 2020. Acumulatorul integrat in acel proiector permite o utilizare continua de doua ore la o singura incarcare, dar proiectorul touchscreen cu PC Windows 10 incorporat poate fi si conectat la priza, cum pot proiectoarele normale.

CITESTE SI:  Gionee Marathon M4 - smartphone cu o autonomie suficienta pentru 65 de ore de convorbiri

Acumulatorul devine util atunci cand intalnirile au loc in cafenele si restaurante, lucru obisnuit in Silicon Valley cand oameni creeaza planuri pentru a lansa un nou startup.

CITESTE SI:  De ce tabletele Wacom colectau date de la utilizatori

Adok Aura isi propune sa concureze cu ecranele tactile de dimensiuni mari care sunt produse special pentru munca de colaborare, cum ar fi Samsung Flip Display si toate solutiile de business obisnuite si mai scumpe oferite de Cisco si Microsoft.

Conform fondatorului si CEO-ului Paul Péretié, una dintre intrebuintarile proiectorului touchscreen Adok Aura care proiecteaza imagini tactile pe orice suprafata este analizarea colaborativa a planurilor de arhitectura.

Toate modificarile sunt inregistrate de soft in timp ce oamenii discuta si manevreaza planurile pe ecranul proiectat. Pretul de 2490 de euro al proiectorului touchscreen Adok Aura este comparabil cu alte solutii de business de pe piata, cum ar fi Cisco Spark Board55 K9, dar e mult mai ieftin decat alte sisteme cunoscute. Ce parere ai despre acest proiector touchscreen cu PC Windows 10 incorporat? Ai cumpara un Adok Aura?