Ce pret are primul card SD de 1TB din lume de la Lexar

Ce pret are primul card SD de 1TB din lume de la Lexar

Lexar are un nou card SD, iar acesta vine cu o capacitate de 1TB. Este primul de 1TB disponibil pe piata. SanDisk a fost prima companie care a anuntat asa ceva (in 2016), dar cel al SanDisk nu a ajuns inca pe piata.

Pe de alta parte, noul card SD al Lexar este disponibil pentru cumparare. Acesta vine cu o viteza de citire de pana la 95MB/s. Cu acest nou anunt, compania impinge limitele cardurilor SD de memorie.

Cand sunteti in aer liber si capturati fotografii stradale, exista cateva ingrijorari. Una dintre ele cat de mult tine bateria si cealalta este cat de multe fotografii poti captura pana ce memoria se umple.

CITESTE SI:  Cand se va turna si lansa noul film Indiana Jones

Cel din urma aspect depinde de dimensiunea si calitatea pe care le alegi pentru fotografii. De exemplu, fotografiile RAW ocupa mult mai mult spatiu.

Daca capturati des fotografii in RAW sau doriti doar sa capturati multe imagini normale fara sa va ingrijorati in legatura cu spatiul de stocare ramas, veti fi incantati sa aflati ca Lexar a lansat primul card SD de 1TB din lume.

CITESTE SI:  VIDEO: Robotii pot fi hack-uiti pentru a-i spiona si ataca pe proprietari, spun cercetatorii

Merita remarcat faptul ca, acum vreo doi ani in urma, SanDisk practic a anuntat un card de memorie SD de 1TB, dar acela nu s-a materializat inca oficial.

Asta inseamna ca Lexar e prima companie cu asa ceva pe piata. 633x SDXC UHS-I de 1TB al Lexar va suporta viteze de citire de pana la 95MB/s si clasa V30 de viteza a inregistrarii video.

CITESTE SI:  Uber doreste testarea unei masini zburatoare pana in 2020

Potrivit lui Joey Lopez de la Lexar, “Acum aproape 15 ani in urma, Lexar a anuntat un card SD de 1GB. Astazi suntem incantati sa anuntam un spatiu de stocare de 1TB in aceeasi dimensiune fizica”.

Cardul SD de 1TB este in prezent disponibil pentru cumparare de la BHPhoto. Din pacate, nu are un pret mic, ci vine la  un pret pe masura de 400 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *