fbpx

Ce pret are prima motocicleta electrica Harley-Davidson

Ce pret are prima motocicleta electrica a Harley-Davidson

Se stie de ceva vreme ca producatorul emblematic de vehicule pe doua roti Harley-Davidson lucreaza la prima sa motocicleta electrica. Compania a oferit detalii despre pret si lansare pentru acea motocicleta pe electricitate.

Aceasta va avea un pret destul de mare comparativ cu alte motociclete electrice disponibile in prezent pe piata. Dar e vorba despre Harley-Davidson, asa ca pretul e justificat.

Harley-Davidson incepe sa preia comenzi pentru LiveWire, prima sa motocicleta electrica, inainte de a se lansa in luna august a acestui an.

CITESTE SI:  Samsung vrea ca telefonul pliabil Galaxy X sa nu fie o inselatorie

Preturile pentru LiveWire vor incepe de la 29.799 de dolari. Pretul de pornire e usor mai mare decat in cazul altor motociclete electrice disponibile pe piata.

Printre acestea se numara Zero S care se vinde la un pret de 10.995 de dolari. Conform companiei, LiveWire este capabila sa atinga viteza de 100 de kilometri pe ora in mai putin de 3,5 secunde.

Deoarece este pe electricitate, nu necesita schimbarea ambreiajului sau a treptelor de viteza, ceea ce inseamna ca poate creste puterea mai repede. Acest lucru determina sa fie mai usor pentru pasionati sa foloseasca LiveWire.

CITESTE SI:  La ce au fost expuse cel putin 1 milion de computere Mac

Harley-Davidson nu a spus ce autonomie va avea aceasta motocicleta electrica pe autostrada, dar mentioneaza ca LiveWire va avea o autonomie de 177 de kilometri in oras.

De asemenea, LiveWire vine cu un sistem denumit H-D Connect care sincronizeaza datele motocicletei electrice, cum ar fi nivelul de incarcare al bateriei, cu o aplicatie companion.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi util Apple Watch celor carora li s-a inlocuit genunchiul sau soldul

Unul dintre cele mai bune lucruri la vehiculele Harley-Davidson pe doua roti este zgomotul motorului. Nu poti primi acel zgomot in mod normal cu un motor electric, dar compania a gasit o cale prin care sa-i linisteasca pe fani. Compania spune ca LiveWire cu pret mare va avea capacitatea de a genera un nou zgomot marca Harley-Davidson pe masura ce accelereaza.