fbpx

Ce pret are noul robot Aibo in Statele Unite

Ce pret are noul robot Aibo in Statele Unite

Sony Electronics si-a dezvaluit planurile de a oferi un nou robot Aibo in Statele Unite. Dupa recenta relansare in Japonia, Aibo va fi vandut in Statele Unite in editie limitata.

Prima data dezvaluit in 1999, cel mai recent robot Aibo este cea de-a 6-a generatie a acestuia. Spre deosebire de versiunile anterioare, noul dispozitiv combina robotica de varf si de ultima ora cu un nou motor AI conectat la cloud si cu senzori avansati de imagine. Noul dispozitiv are abilitatea de a invata si recunoaste chipuri.

CITESTE SI:  ASUS Pegasus 5000 a fost lansat - specificatii si pret

Sony a relansat brandul Aibo in Japonia anul trecut, cu un nou robot. Compania a confirmat ca aduce acest robot si in Statele Unite. De asemenea, a confirmat si ce pret va avea acesta in Statele Unite.

Noul Aibo este disponibil pentru cumparare in Statele Unite incepand cu luna septembrie si va veni cu trei ani de serviciu Sony Cloud AI. Sony a confirmat ca pretul robotului in Statele Unite va fi de 2899 de dolari.

CITESTE SI:  Cu ce fel de cip pentru PC ar putea Qualcomm crea probleme companiei Intel

Aibo va fi in stare sa trimita activitatile sale zilnice catre serviciile Sony prin AI Cloud, ceea ce va ajuta robotul sa-si imbunatateasca personalitatea de-a lungul timpului.

Acest lucru le va permite utilizatorilor sa controleze robotul companiei Sony prin WiFi sau LTE, prin operatorul AT&T din Statele Unite. Dispozitivul cu pret de 2899 de dolari are multi senzori, elemente de actionare si camere pentru a fi foarte interactiv.

CITESTE SI:  Cine ar prefera ca TikTok sa fie interzisa decat sa fie vanduta in SUA

Acesta poate naviga catre suportul sau de incarcare folosind camera din spate. Recunoasterea faciala ii permite sa identifice membri ai familiei. Aibo cu pret de 2899 de dolari poate raspunde la comenzile vocale si sa efectueze o varietate de trucuri prin aplicatia companion pentru smartphone. Sony a mentionat ca acesta este un produs editie limitata, dar nu a spus cat de multe unitati vor fi disponibile pentru achizitionare.