Ce pret are noul aspirator robot 360 Heurist al Dyson anuntat oficial

Ce pret are noul aspirator robot 360 Heurist al Dyson anuntat oficial

Cand vine vorba despre aspiratoarele robot, exista mai multe dintr-astea pe piata. De fapt, nu cu mult timp in urma iRobot a dezvaluit oficial cel mai nou aspirator robot Roomba al sau.

Cu toate acestea, daca esti in cautarea unor alternative la Roomba, ai putea fi interesat de cea mai noua creatie a Dyson, aspiratorul robot 360 Heurist.

Aspiratorul robot 360 Heurist a fost recent dezvaluit oficial la evenimentul companiei de la Beijing si reprezinta succesorul dispozitivului anterior al Dyson care a fost lansat acum cativa ani.

CITESTE SI:  Ce aplicatie iti spune daca ai luat o supradoza de droguri

Bineinteles ca Dyson 360 Heurist va avea imbunatatiri fata de predecesorul. O imbunatatire ar fi utilizarea unui nou procesor quad-core de 1,4GHz care este de 20 de ori mai rapid decat predecesorul, se pare.

Dyson sustine ca imbunatatirile aduse procesorului ii permit sa obtina cu 60% mai multe date din mediu, ceea ce in schimb reduce cu pana la 50% posibilitatea de a se ciocni de obiecte.

De asemenea, va exista si un nou inel LED in jurul camerei aspiratorului robot 360 Heurist care va fi folosit pentru a ajuta dispozitivul sa se orienteze mai bine in locuri mai intunecate.

CITESTE SI:  De ce Microsoft ar putea dezvolta tablete Surface cu preturi mici

Cat despre partea de curatare a aspiratorului robot 360 Heurist, Dyson si-a imbunatatit cu 20% puterea de aspiratie si are, de asemenea, o perie din nailon mai rigida, numarul de peri fiind crescut de la 5468 la 6947.

De asemenea, va exista o aplicatie mobila care va permite utilizatorilor sa controleze aspiratorul robot al Dyson, iar cu ajutorul asistentului virtual Alexa, utilizatorii vor putea sa-l controleze folosind vocea.

CITESTE SI:  De ce inregistrarea apelurilor nu e posibila in Android 9 Pie. Cel putin fara root

Din pacate, asa cum se intampla de obicei cu produsele Dyson, 360 Heurist nu va fi ieftin, pentru ca are un pret de aproximativ 800 de dolari. 360 Heurist anuntat oficial cu pret de 800 de dolari va fi lansat in China deocamdata si nu se stie daca va fi lansat si pe alte piete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *