fbpx

Ce pret are noua drona portabila a DJI, Mini 2

Ce pret are noua drona portabila a DJI, Mini 2

In general, dronele de consum nu sunt enorme, ceea ce e un lucru bun in ceea ce priveste portabilitatea. Cu toate acestea, acestea sunt suficient de mari inca introducerea lor intr-un rucsac poate fi o corvoada. Dar daca doresti ceva foarte portabil si care poate fi introdus intr-un rucsac, atunci ai putea fi interesat ca DJI a dezvaluit drona DJI Mini 2. Pretul sau e acum public.

Mini 2 este succesorul lui Mavic Mini care a fost anuntat in 2019 si, in mod firesc, vine cu o serie de imbunatatiri si schimbari in comparatie cu predecesorul sau.

CITESTE SI:  Statele Unite spun ca dronele DJI spioneaza pentru China

DJI sustine ca Mini 2 cantareste sub 249 de grame. Cei care sunt ingrijorati ca din acest motiv nu va putea rezista impotriva vantului, vor fi incantati sa afle ca acest dispozitiv are o rezistenta la vant de nivel 5.

Asta inseamna ca aceasta drona portabila e capabila sa zboare chiar si pe vant. Va avea un design pliabil similar pentru a putea fi introdus intr-un rucsac si va veni cu caracteristici precum GPS incorporat, autonomie de zbor de pana la 31 de minute si, de asemenea, transmisie video de pana la 10km cu OcuSync 3.0, ceea ce inseamna ca poti pilota aceasta drona portabila la o distanta de pana la 10km in timp ce isi mentine fluxul video, ceea ce e impresionant pentru un dispozitiv zburator de aceasta dimensiune.

CITESTE SI:  Pretul uluitor de mic al noului Nest Mini care vine cu sunet mai bun

Potrivit presedintelui DJI, Roger Luo: “Mavic Mini a fost o descoperire monumentala pentru DJI si pentru pilotii de drone din intreaga lume, intrucat combinatia sa fara precedent de siguranta si performanta i-a ademenit pe nenumarati noi piloti si fani. DJI Mini 2 imbunatateste acele aspecte cheie, oferind performante mai bune intr-un design imbunatatit in categoria de drone cea mai sigura, perfecta pentru incepatori, dar si pentru pilotii mai experimentati”. DJI Mini 2 are un pret de pornire de 449 de dolari si in pachet e inclusa drona portabila, o telecomanda si un acumulator.