Ce pret are motocicleta zburatoare cu 5 motoare cu reactie

Ce pret are motocicleta zburatoare cu 5 motoare cu reactie

CEO-ul JetPack Aviation are o viziune pentru aviatia personala pentru care a alocat ultimii sai 10 de ani din viata si milioane de dolari. Acesta vrea sa lanseze o motocicleta zburatoare cu 5 motoare cu reactie.

Compania JetPack Aviation din California a inceput sa preia comenzi pentru o motocicleta zburatoare care pare ca tocmai a iesit din Razboiul Stelelor.

Cu toate acestea, motocicleta zburatoare nu este un produs fictiv, deoarece JetPack Aviation deja preia comenzi pentru “Speeder”. Aceasta foloseste 5 motoare cu reactie modificate pentru a atinge viteze de 241 de kilometri pe ora.

Compania are experienta in construirea si vanzarea de rucsacuri cu reactie. CEO-ul sau – David Mayman – si echipa sa vor acum sa construiasca o flota de motociclete zburatoare care au preturi de 380.000 de dolari fiecare.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea ca HTC sa nu mai produca smartphone-uri

Speeder este descrisa ca fiind un vehicul cu decolare si aterizare verticale si cu un design foarte modern. Aceasta este o motocicleta zburatoare foarte compacta care “poate decola vertical de pe peluza ta si poate ateriza in cealalta parte a orasului intr-o pozitie similara”, potrivit lui David Mayman.

Cei care sunt interesati sa achizitioneze un astfel de produs vor trebui sa plateasca prima data 10.000 de dolari pentru a-si asigura precomanda. Speeder cu 5 motoare cu reactie va putea ajunge la o altitudine de 4500 de metri si va avea o autonomie de 72 de kilometri.

CITESTE SI:  Ce GPU poate avea smartphone-ul de gaming Samsung

De asemenea, poate atinge viteze de 241 de kilometri. Se asteapta ca va debuta anul viitor. Aceste afirmatii pot parea nepotrivite, dar compania spune ca deja testeaza un prototip al Speeder.

Compania mentioneaza ca intentioeaza sa produca cel putini 20 de unitati ale motocicletei zburatoare cu pret de 380.000 de dolari si sa le ofere clientilor anul viitor. Va exista si o curea de siguranta pentru ca oamenii sa nu cada. Ramane de vazut cum va fi motocicleta cu pret de 380.000 de dolari in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *