fbpx

Ce pret are drona 4K Parrot Anafi mica si pliabila

Ce pret are drona 4K Parrot Anafi mica si pliabila

Desi a fost mult timp un lider in domeniul dronelor, brandul francez Parrot este probabil asociat mai mult cu dronele de jucarie. Dar cu Parrot Anafi 4K, compania franceza devine un rival serios pentru DJI.

Dronele obisnuiau sa fie destul de mari si voluminoase, iar pilotii care doreau sa-si foloseasca dronele obisnuiau sa aiba carcase speciale in care le pastrau. Cu toate acestea, companii precum DJI au inceput sa lanseze dispozitive zburatoare mai mici, cum ar fi Mavic Air, dar acum se pare ca Parrot ar putea avea un raspuns la acest lucru cu dispozitivul 4K recent anuntat – Parrot Anafi.

CITESTE SI:  Facebook a fost amendata cu 110 milioane de euro de Comisia Europeana pentru faptul ca a oferit informatii derutante cu privire la achizitia WhatsApp

Parrot este o companie care a produs destul de multe drone in trecut, asa ca compania are ceva experienta in acest sens. Cu Anafi 4K, Parrot promite o drona mica si care poate fi de asemenea pliata, ceea ce inseamna nu ar trebui sa fie prea greu sa o duci cu tine in calatorii, asa ca in teorie ai putea-o transporta intr-o geanta.

Drona 4K Anafi mica si pliabila va veni si cu o camera atasata de aceasta. Acest lucru ii va permite sa captureze fotografii si clipuri video, cum ar fi la rezolutie 4K si la 30 de cadre pe secunda, dar daca v-ati dori ceva mai lin, clipurile video la rezolutie Full HD vor putea fi capturate la 60 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  VIDEO: Un robot iPad participa la o ceremonie de absolvire a liceului in numele unui eleve spitalizate

Anafi mica si pliabila va integra un senzor de 21MP, un stabilizator cu inclinare de 180 de grade si un zoom de 3X. Exista, de asemenea, tehnologia de recunoastere corporala, ceea ce inseamna ca dronele 4K Anafi ii pot urmari pe utilizatori in timp ce se misca.

CITESTE SI:  De ce incarcatorul rapid de 18W pentru iPhone-uri ar putea avea o lansare limitata

Potrivit companiei Parrot, Anafi 4K mica si pliabila se va lauda cu un timp de zbor de 25 de minute la o singura incarcare, dar vestea buna este ca bateria poate fi scoasa, ceea ce inseamna ca puteti introduce una noua si sa continuati sa pilotati.

Cat despre pret, dispozitivul zburator 4K mic si pliabil Parrot Anafi va costa 700 de dolari plus 99 de dolari pentru o baterie in plus si s-a preconizat ca va fi disponibila incepand cu data de 1 iulie.