fbpx
Ce pret are cea mai mica si usoara drona DJI, Mavic Mini

Ce pret are cea mai mica si usoara drona DJI, Mavic Mini

DJI a dezvaluit o noua drona – una de dimensiuni foarte mici si usoara, mai exact. Aceasta se numeste Mavic Mini si este pliabila, asa ca poate fi strecurata cu usurinta intr-o geanta. Se cunoaste si pretul acestui dispozitiv.

Dronele vin in toate formele si dimensiunile, unele fiind de dimensiuni mai mari decat altele, in timp ce unele sunt mai mici. Daca esti in cautarea unei drone pe care sa o poti duce cu usurinta in aer liber, atunci ai putea fi interesat sa afli ca DJI a anuntat intre timp cea mai noua drona a sa, DJI Mavic Mini.

CITESTE SI:  Noul laptop de gaming Acer Nitro 5 are un pret bun

Dupa cum indica numele, acest dispozitiv este parte din gama Mavic a DJI de drone pliabile. Aceste dispozitive zburatoare sunt revolutionare pentru ca pot fi cu usurinta pliate si puse intr-o geanta, iar ulterior desfacute atunci cand e nevoie de ele.

Cu toate acestea, cu Mavic Mini, DJI duce tehnologia pliabila mai departe, cu o drona si mai mica. Conform companiei, este cea mai mica si usoara drona a sa de pana in prezent.

CITESTE SI:  Ce pret are noua camera de securitate pentru locuinte, Logitech Circle View

Acest dispozitiv usor si mic se adreseaza creatorilor care apreciaza portabilitatea, dar asta nu inseamna ca DJI a sacrificat caracteristici. Conform companiei, Mavic Mini este capabila sa captureze clipuri video 2,7K la 30fps, sau clipuri video Full HD la 60fps.

De asemenea, Mavic Mini poate captura fotografii de 12MP cu senzorul sau de 1/2,3 inci. In plus, exista si un stabilizator motorizat cu trei axe care va mentine stabilitatea in clipuri video.

In ceea ce priveste autonomia bateriei, sa nu crezi ca este una redusa din cauza dimensiunii mici a Mavic Mini. Asta pentru ca DJI a reusit sa obtina pentru drona mica si usoara o autonomie de 30 de minute.

CITESTE SI:  Alphabet ar putea lua in considerare o investitie de 1 miliard de dolari in Lyft

Autonomia e suficienta. Daca ti se pare ceva de care ai putea fi interesat, afla ca DJI Mavic Mini va avea un pret de pornire de 399 de dolari si va incepe sa fie livrata in noiembrie. Precomenzile pentru dispozitivul mic si usor cu pret de 399 de dolari sunt acum pornite.