fbpx

Ce pret are boxa inteligenta portabila pe baterii a Amazon

Ce pret are boxa inteligenta portabila pe baterii a Amazon

India este o piata din ce in ce mai importanta pentru compania Amazon din Statele Unite care detine boxele inteligente Echo. Gama Echo a totalizat anul trecut aproape 60% din piata locala de astfel de dispozitive si a primit suport pentru limba hindi in luna septembrie, pentru a ajunge la o baza larga de utilizatori care nu sunt vorbitori nativi de engleza.

Cea mai mica boxa inteligenta Echo a Amazon este Echo Dot. Desi e minuscula, dezavantajul e ca inca are nevoie ca utilizatorii sa o conecteze la priza pentru a se alimenta.

CITESTE SI:  La ce pret se vindea cablul Lightning realist care permitea accesarea dispozitivelor

Acest lucru ii reduce un pic portabilitatea, dar se pare ca Amazon a decis sa abordeze problema prin lansarea unei versiuni portabile a boxe inteligente, una pe baterii.

Din pacate, daca sperai sa intri in posesia acestei boxe inteligente portabile pe baterii a companiei Amazon din SUA, afla ca aceasta a fost lansata prima data numai pe piata indiana.

Asta inseamna ca cei care locuiesc in alta parte nu vor putea cumpara asa ceva, cel putin pentru moment. E destul de dezamagitor, avand in vedere ca este o idee foarte buna si una care starneste mirare pentru ca nu a aparut mai devreme.

CITESTE SI:  Universitatea Ashland din Ohio va oferi burse pentru jocul Fortnite

Conform Amazon, boxa inteligenta portabila va avea o baterie de 4800mAh si va avea o autonomie de pana la 10 ore la o singura incarcare. In afara de asta, boxa portabila Echo va veni cu asistentul virtual Alexa incorporat.

Portabilitatea pare sa vina la un pret pe masura, deoarece se preconizeaza ca dispozitivul portabil pe baterii al Amazon se va vinde la un pret echivalent de aproximativ 70 de dolari, spre deosebire de Echo Dot care se vinde de obicei la un pret de circa 50 de dolari.

CITESTE SI:  De ce o companie aeriana doreste sa ne golim conturile de Instagram de continut

Sa speram ca compania Amazon din Statele Unite va considera ca este o idee buna sa lanseze boxa inteligenta portabila Echo pe baterii si in alte tari in viitorul apropiat.