fbpx

Ce pret are acest soundbar Bose, unul dintre cele mai ieftine produse ale companiei

Ce pret are acest soundbar Bose, unul dintre cele mai ieftine produse ale companiei

Compania Bose a dezvaluit recent unul dintre cele mai ieftine produse ale sale, un soundbar, ca raspuns la criticile ca produsele sale sunt prea scumpe pentru capabilitatile lor. S-a dezvaluit la ce pret se va vinde noul dispozitiv ieftin.

Cand vine vorba despre produsele companiei, cei din comunitatea audio le-au criticat pentru ca sunt prea scumpe la ce ofera. Cu toate acestea, daca esti fan Bose, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca compania a anuntat intre timp cel mai nou produs al sau, Smart Soundbar 300, iar acesta e unul dintre cele mai ieftine produse Bose.

CITESTE SI:  De ce compania de ride-sharing Uber pleaca din Columbia

Dupa cum indica si numele, acesta este un soundbar, ideal pentru cei care nu au suficient spatiu pentru alte boxe sau pentru cei care doresc sa duca sunetul TV-ului la nivelul urmator.

De asemenea, asa cum indica “Smart” din nume, acest soundbar ieftin va veni cu functii inteligente, cum ar fi compatibilitate pentru asistenti virtuali precum Amazon Alexa si Google Assistant, impreuna cu Spotify Connect.

CITESTE SI:  Scandalul companiei Facebook nu i-a afectat statisticile de utilizare

Bose include, de asemenea, tehnologia sa 4Video, ceea ce inseamna ca poti folosi acest soundbar ieftin pentru a controla TV-ul folosindu-ti vocea cu Alexa.

In plus, va exista SimpleSync care permite utilizatorilor sa asocieze acest soundbar ieftin cu alte produse compatibile Bose. Asa ca, daca doreai sa poti asculta ce este la TV in alta incapere, acum vei putea, ceea ce este grozav daca nu doresti sa pierzi sunetul, cum ar fi stirile, sau daca redai prin streaming muzica de la TV.

CITESTE SI:  Ce numar urias de dispozitive ruleaza Windows 10 in prezent

Bose Smart Soundbar are un pret de 400 de dolari si este in prezent disponibil pentru precomanda de pe site-ul companiei Bose. Compania se asteapta ca acest produs va fi livrat incepand cu 15 septembrie. Ce parere ai despre pret? Acest dispozitiv e destul de ieftin sau inca prea scump?