fbpx

Ce pret are acest proiector LG foarte portabil

Ce pret are acest proiector LG foarte portabil

Compania LG din Coreea de Sud a dezvaluit un nou proiector CineBeam, de aceasta data unul foarte portabil. S-a dezvaluit ce pret si ce durata de viata va avea acesta.

TV-urile sunt grozave pentru urmarit filme, dar problema e ca acestea tind sa fie fixate intr-un singur loc. Acest lucru inseamna ca, daca doresti sa urmaresti un film in timp ce te ocupi de un gratar in aer liber, asta se poate dovedi complicat.

De asemenea, TV-urile uriase tind sa fie foarte scumpe. Dar acum intra in scena proiectoarele, iar compania LG din Coreea de Sud are ceva ce te-ar putea interesa.

CITESTE SI:  Cand va avea Walmart Canada numai camioane electrice Tesla Semi in flota sa

Compania sud-coreeana LG a dezvaluit recent cel mai nou proiector CineBeam. Vine la un pret de 400 de dolari. CineBeam a fost proiectat pentru a fi portabil, va avea o greutate de 500 de grame si dimensiuni de 5 x 5 x 1,5 inci. Asta inseamna il poti duce oriunde cu usurinta.

Cu toate acestea, dezavantajul acestui proiector LG CineBeam este ca e concentrat mai degraba pe factorul portabil decat pe calitatea imaginii. Spre deosebire de alte proiectoare (cu rezolutie 4K), acest model CineBeam al LG va oferi doar rezolutie HD, rezolutie care se poate dovedi insuficienta pentru proiectiile cu dimensiune de 100 de inci.

CITESTE SI:  Arbitrajul BlackBerry-Qualcomm obliga producatorul de cipuri sa plateasca o suma uriasa

Din acest motiv, imaginile proiectate pot parea pixelate de aproape. Oricum, acest dispozitiv portabil mai vine cu o luminozitate de 250 de lumeni. Compania LG din Coreea de Sud se mandreste cu faptul ca proiectorul CineBeam portabil are o lampa cu o durata de viata de 30.000 de ore, adica circa 10 ani cu o utilizare de 8 ore pe zi.

CITESTE SI:  Ce servicii ale Facebook nu au putut fi accesate in mai multe parti ale lumii

De asemenea, vine cu un slot in care utilizatorii pot conecta un dispozitiv de stocare USB. Ce parere ai despre noul proiector CineBeam portabil al companiei sud-coreene LG? Poti accepta rezolutia redusa, avand in vedere ca e portabil si ca are un pret de doar 400 de dolari?