fbpx

Ce pret are acest proiector HiSense care vine cu un ecran de proiectie de 100 de inci

Ce pret are acest proiector HiSense care vine cu un ecran de proiectie de 100 de inci

Compania HiSense a prezentat la evenimentul CES 2020 de pe la inceputul acestui an un nou proiector, dar avea un pret destul de piperat. Vestea buna e ca compania a redus pretul acestui dispozitiv si mai include si un ecran de proiectie de 100 de inci in acel pret.

Cand HiSense a prezentat proiectorul sau cu raza scurta L5-Series la CES 2020, pretul de 5000 de dolari parea exagerat. Cu toate acestea, compania a anuntat ca va reduce pretul la 4000 de dolari si ca va include si un ecran ALR (Ambient Light-Rejecting) de proiectie de 100 de inci.

CITESTE SI:  Tribunalul cibernetic din China a fost lansat pentru cazuri online

Proiectorul L5-Series al HiSense foloseste un laser pentru a atinge luminozitatea maxima de 2700 lumeni, oferind in acelasi timp peste 25.000 de ore de vizionare.

De asemenea, L5-Series foloseste un cip DLP Texas Instruments care produce rezolutia 4K prin schimbarea pixelilor si scanare ultra-rapida. Poate afisa peste un miliard de culori si accepta HDR10 si HLG, acoperind in acelasi timp 83% din gama de culori DCI-P3.

Proiectorul L5-Series al companiei HiSense se aseaza la o distanta de doar 28 de centimetri de perete, asa ca il poti pune pe o piesa de mobilier joasa, fara a fi nevoie de montare pe tavan.

CITESTE SI:  Laptopurile Lenovo ThinkPad X280 si X380 au fost dezvaluite oficial

Vine cu boxe incorporate de 30 de wati si foloseste dbx-TV pentru sunet surround. Compania Hisense a ales sa includa Android TV si asistentul virtual Google Assistant, in loc sa-si construiasca propria aplicatie TV, cum a procedat Optama cu proiectorul sau laser, unul excelent.

De asemenea, este foarte interesant faptul ca proiectorul de la HiSense vine cu un ecran de proiectie de 100 de inci, deoarece aprovizionarea unuia separat se poate dovedi o sarcina dificila.

CITESTE SI:  Cum sunt robotii autonomi ai gigantului Yandex din Rusia

Ai nevoie de un ecran de proiectie suficient de bun pentru a profita la maxim de un proiector cu raxa scurta, iar modelele de ecrane de proiectie de calitate pot costa 500 de dolari si peste. Dispozitivul L5-Series al HiSense este acum disponibil pe Amazon, BeachCamera.com si Vanns.com la un pret de 3999 de dolari.