fbpx

Ce pret are acest microfon portabil cu anulare a zgomotului

Ce pret are acest microfon portabil cu anulare a zgomotului

A aparut un nou microfon portabil care poate fi transportat oriunde, care vine cu acumulator, cu anulare a zgomotului si care se bazeaza pe o conexiune USB. Se numeste Tula si s-a dezvaluit la ce pret se vinde.

In ziua de azi, oamenii isi doresc cu ardoare dispozitive de inregistrare audio, cum ar fi microfoane. Deoarece multi oameni lucreaza si studiaza de la distanta, unora li s-a parut potrivit sa-si modernizeze echipamentele.

Mai ales ca microfonul incorporat in laptopuri nu e chiar de calitate. Daca doresti sa cumperi un nou microfon care e portabil si care poate fi instalat fara obstacole, atunci ar trebui sa ai in vedere dispozitivul Tula lansat pe Indiegogo.

CITESTE SI:  Ce pret are proiectorul touchscreen care are un PC Windows 10 incorporat

Acesta e un dispozitiv conceput pentru creatorii de continut, cum ar fi pentru creatorii de podcast-uri, dar ar trebui sa functioneze si pentru conferinte video obisnuite, cum ar fi prin Zoom sau Skype.

CITESTE SI:  Ce solutie are Panasonic ca sa nu ni se mai distraga atentia

Partea cea mai interesanta a microfonului portabil Tula este ca a fost proiectat pentur a fi extrem de portabil datorita designului sau pliabil care iti permite sa-l transporti intr-o geanta.

Faptul ca se bazeaza pe o conexiune USB inseamna ca nu va trebui sa te complici cu lucruri precum interfetele audio sau cu gasirea unui adaptor.

Microfonul portabil Tula vine, de asemenea, cu un soft de anulare a zgomotului care ar trebui sa contribuie la eliminarea sau reducerea zgomotelor de fundal, cum ar fi zgomotul de ventilator, de aparat de aer conditionat sau traficul.

CITESTE SI:  Un ghiveci robot pentru plante are picioare care ii permit sa vaneze lumina Soarelui

Acumulatorul incorporat iti va permite sa folosesti microfonul portabil oriunde, pentru a inregistra mesaje vocale sau pentru a-l aduce la interviuri. Acest dispozitiv Tula cu anulare a zgomotului are un pret de 159 de dolari pentru primii cumparatori si va fi livrat catre clienti in decembrie. Ce parere ai despre acesta?