fbpx
Ce pret are acest iPod de jucarie care se numeste iBoy

Ce pret are acest iPod de jucarie care se numeste iBoy

O companie cunoscuta pentru gama sa de jucarii de plus – inspirate de produsele companiei Apple din Statele Unite – a venit cu o noua jucarie care se numeste iBoy si care a fost proiectata sa fie un omagiu adus iPod-ului din 2001. Are un aspect foarte interesant si nici nu are un pret prohibitiv.

iPod-ul classic a fost abandonat de ani de zile de gigantul Apple din Statele Unite, dar nu se poate nega impactul pe care dispozitivul companiei americane l-a avut asupra lumii.

CITESTE SI:  Vulnerabilitatea ireversibila de securitate a cipului M1 al Apple

Acest dispozitiv Apple a schimbat modul in care consumam muzica si a contribuit la cresterea muzicii digitale. Daca iti place iPod-ul retro, atunci ai putea fi interesat de aceasta jucarie interesanta de la Classicbot.

Denumit iBoy, acesta este un iPod retro care a fost reimaginat drept jucarie si vine cu brate, picioare si cu urechi care au fost concepute pentru a arata ca niste casti.

CITESTE SI:  Cum transformi tableta iPad Pro intr-un fel de MacBook

Are chiar si o rotita rotativa functionala, o caracteristica emblematica pentru originalul iPod al gigantului Apple, iar partea din spate e cromata, la fel ca dispozitivul Apple din 2001.

Jucaria detine si magneti, asa ca utilizatorii il pot pune pe iBoy intr-o varietate de ipostaze, in functie de preferinte. Restul lui iBoy este fabricat dintr-un plastic lucios, la fel, similar cu primul iPod.

Classicbot, pentru cei nefamiliarizati, este o companie cunoscuta pentru crearea de jucarii inspirate de produsele companiei Apple din Statele Unite. iBoy se afla in prezent pe Kickstarter pentru a strange bani pentru finantare.

CITESTE SI:  Google aduce criptare end-to-end in aceasta aplicatie

iBoy are un pret de 30 de dolari pentru cine e interesat sa intre in posesia acestuia. Ce parere ai despre iBoy, iPod-ul de jucarie? Crezi ca e o buna reprezentare sau reinterpretare a dispozitivului lansat in 2001 de compania Apple din SUA?