fbpx

Ce pret are acest cablu Lightning placat cu aur

Ce pret are acest cablu Lightning placat cu aur

Compania Anker a dezvaluit un cablu Lightning placat cu aur de 24 de carate si care poate fi folosit pentru a incarca iPhone-urile de la laptopurile MacBook echipate cu port USB-C. S-a dezvaluit si ce pret va avea acest cablu Lightning placat cu aur. Nu e foarte clar insa de ce compania Anker ar lansa un astfel de produs costisitor.

Cand vine vorba despre accesoriile terte pentru smartphone-uri, Anker este un brand cu care oamenii sunt in general familiarizati. Compania a creat cabluri de incarcare, incarcatoare wireless, adaptoare de energie si asa mai departe.

CITESTE SI:  Compania care a detronat Apple pe piata de smartphone-uri

In general, produsele Anker au fost accesibile la pret, dar acest lucru se schimba. Din anumite motive, compania Anker a decis sa lanseze un cablu cu pret de 100 de dolari Lightning la USB-C placat cu aur de 24 de carate pentru dispozitivele Apple.

De obicei, folosirea cablurilor Lightning la USB-C este pentru a incarca cele mai noi iPhone-uri de la Apple atunci cand sunt conectate la adaptorul de energie al unui MacBook.

CITESTE SI:  Cum i-a fost util senzorul cardiac al lui Apple Watch unui batran

Acest produs Lightning va face parte din gama PowerLine+ III si, potrivit Anker, va fi cunoscut drept “Special Edition Gold Design”. Potrivit Anker, produsul va avea o rezistenta estimata la 35.000 de indoiri si este asamblat manual.

De asemenea, are o lungime de circa 180 de centimetri si trece prin procesul de constructie in 51 de pasi al Anker. Nu e clar de ce Anker ar lansa un astfel de produs costisitor placat cu aur, dar daca doresti sa-ti incarci iPhone-ul cu un cablu Lightning la USB-C din aur, atunci merita sa in vedere acest produs cu pret de 100 de dolari.

CITESTE SI:  Ce numar dezamagitor de iPhone-uri ar fi vandut Apple in India

Ce parere ai despre acest cablu Lightning cu pret de 100 de dolari al companiei Anker? Crezi ca oamenii il vor cumpara doar pentru ca acesta este placat cu aur de 24 de carate?