fbpx
Ce pret ar putea avea serviciul de streaming video al Apple pe luna

Ce pret ar putea avea serviciul de streaming video al Apple pe luna

Unii oameni spun ca Apple spera ca serviciul sau de streaming video va fi cheia pentru compensarea pierderilor veniturilor realizate cu iPhone-urile. Un analist a indicat ce pret s-ar putea percepe pentru acel serviciu de streaming.

Un zvon recent a dezvaluit ca Apple ar putea planifica un eveniment pentru data de 25 martie a acestui an. Se asteapta ca atunci compania va efectua unele anunturi, printre care se numara si cel pentru lansarea serviciului sau de streaming video, dar si pentru serviciul sau de abonament la stiri.

CITESTE SI:  Cat de puternice vor fi noile procesoare ale Amazon pentru servere

Nu multe se stiu despre serviciul de streaming video al companiei. Nu se stie ce continut va oferi si ce pret exact va percepe compania din Cupertino. Cu toate acestea, potrivit analistului Tim O’Shea citat de Business Insider, platforma ar putea avea un pret de 15 dolari pe luna.

Anterior am auzit ca Apple si-ar putea pune la dispozitie continutul in mod gratuit pentru proprietarii de dispozitive, asa ca cei 15 dolari ar putea fi pentru alte servicii de abonament pe care compania le va crea.

CITESTE SI:  Ce s-a intamplat cu compania din spatele robotului Laundroid de impaturire a hainelor

De asemenea, Tim O’Shea pare sa creada ca exista mai multe probleme cu presupusa strategie a Apple pentru platforma de streaming video, si anume faptul ca compania cheltuie doar o mica parte din ceea ce cheltuie Netflix pentru continut original.

Asta inseamna ca Apple va trebui sa se bazeze mai mult pe continutul creat de alte companii, si nu pe cel propriu. De asemenea, se spune ca planurile companiei din Cupertino de a-si lua o parte de 30% nu convine studiourilor si retelelor.

CITESTE SI:  Care a fost cea mai mare greseala a lui Bill Gates la Microsoft

Apple are avantajul de a avea deja multi clienti de dispozitive, iar platforma de streaming video ar putea veni preinstalata pe dispozitive, similar cu modul in care s-a procedat cu Apple Music.

Cu toate acestea, ramane de vazut daca clientii de dispozitive se vor transforma in abonati pentru serviciul de streaming video. Va trebui sa asteptam si sa vedem.