fbpx

Ce pret ar avea noul iPhone de 4,7 inci mai ieftin al Apple

Ce pret ar avea noul iPhone de 4,7 inci mai ieftin al Apple

Compania Apple din Cupertino ar putea lansa un nou iPhone mai ieftin (cu ecran de 4,7 inci) pe la inceputul anului viitor. Noul smartphone ar putea veni cu componente interne imbunatatite si ar putea creste cota de piata a companiei din Cupertino pe segmentul mediu.

O noua stire din Taiwan sustine ca compania Apple va lansa un smartphone mai ieftin in luna martie a anului viitor. Stirea sustine ca va fi un smartphone de 4,7 inci care se va baza pe designul lui iPhone 8.

CITESTE SI:  Studiu: Dependenta de smartphone creeaza dezechilibru in creier

Deoarece exista un grup de clienti care opteaza pentru telefoane cu ecrane mai mici, Apple le-a oferit anterior acestora iPhone SE mai ieftin care mai tarziu a fost abandonat.

Poate ca compania vede un motiv suficient de bun pentru relansarea unui iPhone mai mic si mai ieftin, unul care este un pic mai modern in ceea ce priveste designul.

Stirea mentioneaza ca noul iPhone de 4,7 inci mai ieftin va integra cipul A13 de la Apple, o singura camera in partea din spate si spatiu de stocare de 128GB.

CITESTE SI:  Ce pret are tableta Samsung Galaxy Book 2 anuntata oficial

Se asteapta ca va avea un pret de 650 de dolari. Alegerea de design pe care Apple o ia probabil pentru acest model indica faptul ca va pastra butonul home cu senzor Touch ID, element pe care compania l-a eliminat in modelele sale mai recente.

Avand in vedere ca Apple a lansat recent tabletele iPad Air si iPad mini cu senzor Touch ID, nu ar fi ceva surprinzator daca compania va veni si cu un nou iPhone ieftin cu Touch ID.

CITESTE SI:  De ce unele banci monitorizeaza in secret cum folosesc clientii smartphone-urile

E posibil ca Apple nu va satisface numai clientii care doresc un iPhone mic, dar si pe clientii de pe pietele emergente pentru care in mod obisnuit smartphone-urile companiei din Cupertino nu sunt destul de ieftine.

Ca de obicei, trateaza aceasta stire cu o doza de precautie. Asta pentru ca e prea devreme ca sa fim siguri 100% in ceea ce priveste un iPhone ieftin pe care Apple l-ar putea lansa in luna martie a anului viitor.