fbpx
Ce platforma a esuat Apple sa cumpere

Ce platforma a esuat Apple sa cumpere

O noua stire de Bloomberg releva faptul ca compania Apple din Statele Unite s-a gandit sa cumpere o anumita platforma, dar ca achizitia a esuat. S-a speculat utilitatea acelei platforme pentru companie daca compania ar fi cumparat-o.

Apple, ca majoritatea celorlalte corporatii, cumpara din cand in cand companii pentru a-si consolida produsele si serviciile. Cu toate acestea, o stire de Bloomberg a dezvaluit o incercare interesanta de cumparare a Verzuz.

Pentru cei nefamiliarizati, acesta e un site web care contine live streamuri cu competitii de rap. Daca compania din Cupertino, Statele Unite, ar fi cumparat Verzuz, nu numai ca ar fi intrat in domeniul streaming-ului live, dar si in genul de competitii de rap.

CITESTE SI:  Facebook Live este folosit din nou pentru a transmite live o crima

Conform stirii, compania din Statele Unite a fost interesata de cumpararea platformei si a propus un pret. Dar, in cele din urma, nu a reusit, deoarece platforma Verzuz a fost cumparata de Triller, probabil pentru o suma mai consistenta.

CITESTE SI:  Browserul Microsoft Edge este folosit pe 330 de milioane de dispozitive

Nu e 100% sigur ce s-ar fi intamplat daca compania Apple din Statele Unite ar fi cumparat platforma Verzuz. Pana in prezent, majoritatea achizitiilor publice ale companiei americane tind sa fie pliate pe produsele si serviciile sale.

Un exemplu ar fi Beats Music care initial era un rival al incercarilor de streaming ale Apple cu iTunes Radio. Cu toate acestea, compania din Cupertino a decis mai tarziu sa fuzioneze cele doua platforme impreuna si astfel a aparut Apple Music.

CITESTE SI:  Lucrul ingrijorator despre iPhone 12 care s-ar putea sa se confirme

E posibil ca, daca compania din SUA ar fi cumparat platforma Verzuz, s-ar fi imbunatatit recomandarile Apple Music. Cu toate acestea, Bloomberg speculeaza ca achizitia Verzuz ar fi putut extinde aspectul de retea sociala al Apple Music. Ce parere ai despre noua stire? Ce utilitate crezi ca ar fi avut Verzuz pentru compania din Cupertino?