fbpx

Ce personaj neobisnuit ar putea fi cel principal intr-un film Marvel in viitor

Ce personaj neobisnuit ar putea fi cel principal intr-un film Marvel in viitor

Marvel Studios dezvolta un film despre un personaj super-erou de arte martiale si il are pe Dave Callaham care va scrie scenariul, au spus anumite surse celor de la Variety. Daca acest film va fi realizat, acesta va marca prima data cand o pelicula Marvel va avea in rolul principal un personaj asiatic.

Multi sunt fara indoiala curiosi cu privire la viitorul Marvel Cinematic Universe. Compania a inceput cu super-eroi cunoscuti publicului larg, cum ar fi personaje ca Captain America si Iron Man, dar avand in vedere ca respectivele contracte ajung la sfarsit, multi se intreaba ce ar putea planifica compania in continuare.

CITESTE SI:  Vechiul design Gmail va fi abandonat de Google

Potrivit unei stiri de Variety, se pare ca exista o idee formata cu privire la ce filme ar putea dezvolta Marvel in continuare. Stirea sustine de studioul ar putea dezvolta un film bazat pe personajul Shang-Chi, un super-erou care nu este la fel de cunoscut ca altii.

Dar acest lucru i-ar permite companiei sa lanseze un film cu un personaj asiatic in rolul principal (multi au criticat optiunile de distributie din seria Iron Fist a Marvel de pe Netflix).

CITESTE SI:  Filmul pentru care Netflix si Apple liciteaza sume incredibile

De asemenea, se spune ca filmul cu personajul Shang-Chi il va avea pe Dave Callaham care va scrie scenariul. Din pacate, in acest moment nu se stiu prea multe despre pelicula cu Shang-Chi, deoarece se pare ca se afla in stadiile incipiente de dezvoltare.

Dar pare ca ar putea fi parte din urmatoarea faza a Marvel Cinematic Universe. Pana in prezent, stim ca exista mai multe urmari in lucru, cum ar fi pentru Doctor Strange si Spider-Man.

CITESTE SI:  De ce are logica ca Huawei sa ofere un asistent virtual si in afara Chinei

Au mai fost discutate si alte filme Marvel bazate pe personaje mai putin cunoscute, cum ar fi Silk si Morbius. Sa nu mai spunem ca, odata ce preluarea companiei Fox de catre Disney este definitivata, ne imaginam ca compania ar vrea sa revina la anumite franzice, cum ar fi X-Men si Fantastic Four.