fbpx

Ce persoana proeminenta a demisionat de la Neuralink

Ce persoana proeminenta a demisionat de la Neuralink

Neuralink este o companie cofondata de Elon Musk si de altii. Aceasta e menita sa creeze o interfata creier-masina si a demonstrat recent prin implanturi cerebrale ca acest lucru e posibil.

Dar pana nu a lansat niciun produs finit. Conform unei noi stiri, o anumita persoana proeminenta de la Neuralink a demisionat din companie acum cateva saptamani.

Compania Neuralink a lui Elon Musk se confrunta cu obstacole de management si nici macar nu a lansat pana acum un produs. Byte relateaza ca cofondatorul intreprinderii, Max Hodak, a demisionat acum cateva saptamani.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noul smartphone Nokia 8 V 5G UW al HMD Global

Acesta nu a invocat niciun motiv pentru care a demisionat din compania de interfata creier-masina a lui Elon Musk, dar a dezvaluit ca inca este un fan infocat al muncii fostului sau angajator, Neuralink.

Compania lui Elon Musk nu a numit niciun inlocuitor. Nu e clar in ce masura va afecta acest lucru Neuralink, dar momentul nu e tocmai ideal. Intreprinderea tocmai si-a demonstrat recent implantul cerebral si se pare ca un produs finit se va lansa in viitorul apropiat.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip hilar arata ca smartphone-ul ASUS ROG Phone se incarca pe sine insusi

Acest lucru nu inseamna neaparat ca intreprindererea se confrunta cu obstacole de nesurmontat, dar demisia lui Hodak ar putea complica incercarea intreprinderii lui Elon Musk de a-si lansa tehnologia in produse practice.

Elon Musk e familiarizat cu demisiile executive de nivel inalt. Aceste demisii au avut loc si la companii mai inradacinate, cum ar fi Tesla, iar unii directori au demisionat intr-o nota menita sa sublinieze o relatie pozitiva. In cazul lui Hodak, lucrurile nu sunt chiar ordonate, chiar daca nu exista indicii ale unei despartiri caustice.

CITESTE SI:  Ce obiectiv ambitios de productie a lui Model 3 a reusit Tesla sa-si indeplineasca

“Ceva stiri personale. Nu mai sunt membru al Neuralink (de cateva saptamani). Am capatat o experienta vasta la Neuralink si sunt inca un fan infocat al companiei! In viitor ma voi concentra pe lucruri noi”, a postat Max Hodak pe Twitter.