fbpx
Ce pedepse are acum Niantic pentru trisorii jocului Pokemon GO

Ce pedepse are acum Niantic pentru trisorii jocului Pokemon GO

Trisatul a fost intotdeauna o problema pentru jocul Pokemon GO, dar Niantic nu prea a vorbit pana acum despre pedepsele asupra trisorilor. Dezvoltatorul titlului Pokemon GO a venit acum cu o explicatie detaliata a modului in care ii pedepseste pe trisorii care joaca jocul folosind metode necinstite.

Nimanui nu-i plac trisorii, insa realitatea este ca, oricat de mult ar incerca dezvoltatorii sa opreasca trisorii, in jocurile video vor exista mereu oameni care triseaza.

Companii precum Blizzard au implementat o politica de toleranta zero atunci cand vine vorba despre trisori, blocandu-i chiar din momentul in care sunt prinsi, dar Niantic pare sa aiba o abordare mai ingaduitoare.

CITESTE SI:  Ce companie va lansa un serviciu gratuit de streaming pentru muzica, probabil

Intr-o postare de pe site-ul Pokemon GO, Niantic a anuntat ca va institui o “politica de trei avertismente” cand vine vorba despre trisorii Pokemon GO. Dupa cum indica si numele, acest lucru inseamna ca cei care triseaza au practic trei sanse inainte de a fi blocati in joc.

CITESTE SI:  Samsung ar fi de vina pentru pretul mare al lui iPhone 8

Niantic sustine ca aceste trei sanse servesc drept avertismente si pedepse, pentru ca “toata lumea greseste”. Potrivit companiei Niantic, acestia au definit trisatul ca fiind un comportament care incalca Termenii Serviciului si Regulile Antrenorilor pentru joc, cum ar fi falsificarea locatiei GPS, accesarea clientilor si back-end-urilor Pokemon GO in moduri neautorizate si folosirea de softuri terte (in legatura cu care Niantic i-a avertizat pe jucatori in trecut).

CITESTE SI:  Ce aplicatie va disparea pentru consola Nintendo 3DS

Fiecare avertisment va varia, de asemenea, in functie de pedeapsa, primul constand in excluderea jucatorilor de la unele caracteristici ale jocului Pokemon GO si care va dura 7 zile.

Urmatoarea pedeapsa si avertisment al Niantic va fi mai sever, pentru ca jucatorii jocului Pokemon GO vor pierde temporar accesul la contul lor timp de 30 de zile, iar avertismentul final consta in blocarea trisorilor definitiv.