fbpx

Ce partener de displayuri si-ar fi gasit Huawei pentru smartphone-ul sau pliabil

Ce partener de displayuri si-ar fi gasit Huawei pentru smartphone-ul sau pliabil

Stim deja ca, in afara de compania Samsung din Coreea de Sud, compania Huawei din China lucreaza la propriul smartphone pliabil. De fapt, s-a spus recent ca compania chineza intentioneaza sa-si lanseze smartphone-ul in luna noiembrie a acestui an, pentru a-l lansa inaintea companiei Samsung.

Huawei este una dintre companiile despre care se crede ca lucreaza la un telefon pliabil. Stiri similare au aparut si despre Samsung in ultimii ani, insa compania sud-coreeana nu ofera inca informatii concrete despre acel dispozitiv.

CITESTE SI:  Cum e folosita AR pentru ca cei nevazatori sa "vada"

O noua stire sustine ca Huawei a gasit un partener pentru displayuri pentru telefonul sau si ca lucreaza cu producatorul de displayuri – BOE – din China pentru a-si aduce pe piata telefonul pliabil.

Stirea sustine ca Huawei si partenerul BOE lucreaza la un smartphone pliabil cu un panou de display de 8 inci. Sarcina partenerului BOE va fi sa fabrice si sa furnizeze displayurile, in timp ce Huawei se va ocupa de restul. Unele stiri recente au indicat ca compania chineza doreste lansarea telefonului in luna noiembrie a acestui an pentru a debuta inaintea celui al Samsung.

CITESTE SI:  WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie din lume

Se astepta initial ca telefonul mult asteptat al Samsung s-ar putea lansa in acest an, dar acum pare ca nu se va lansa mai devreme de februarie 2019.

Huawei a muncit din greu pentru a contesta pozitia dominanta a Samsung drept cel mai important furnizor de smartphone-uri din lume, asa ca ar fi logic pentru compania chineza sa-si lanseze smartphone-ul mai devreme decat cel al Samsung.

CITESTE SI:  Ce intrebuintari are uimitoarea tehnologie Samsung pentru controlul dispozitivelor fara atingere

Astfel, dispozitivul companiei chineze ar fi primul smartphone pliabil din lume. Huawei s-ar putea sa nu fie singura companie cu care partenerul BOE lucreaza la un telefon pliabil. Stirea mentioneaza ca BOE lucreaza la cel putin patru smartphone-uri pliabile cu doua companii.