fbpx
Ce operator de telefonie mobila dezvaluie ca Android 10 se va lansa pe data de 3 septembrie

Ce operator de telefonie mobila dezvaluie ca Android 10 se va lansa pe data de 3 septembrie

Se asteapta ca Android 10 se va lansa in curand pentru toate smartphone-urile Pixel ale companiei Google din Statele Unite. In ultimii ani, Google a lansat versiuni ale sistemului de operare mobil alaturi de patch-urile de securitate.

Google nu a confirmat inca oficial cand va fi lansat Android 10. Ne asteptam ca compania va confirma in curand acest lucru, avand in vedere ca compania incearca de obicei sa sincronizeze lansarile sistemului de operare mobil cu lansarea smartphone-urilor sale Pixel.

CITESTE SI:  Ce companie de smartphone-uri e acuzata ca strica incarcatoarele

Dar, conform operatorului canadian de telefonie mobila Rogers, update-ul Android 10 ar putea fi lansat mai devreme. Cat de devreme? Conform operatorului de telefonie mobila Rogers, update-ul s-ar putea lansa pe 3 septembrie, adica saptamana viitoare.

Desigur, nu te poti astepta ca vei primi Android 10 atat de curand, daca nu detii un smartphone Google Pixel. Asta pentru ca unul dintre avantajele detinerii unui astfel de smartphone este ca primesti actualizari mai repede si inaintea celorlalti.

CITESTE SI:  Premiera. Ce accesoriu vei putea folosi pentru prima data la Apple iPad Pro

Asa ca, daca detii un smartphone de la un alt brand, va depinde de acel brand cat de rapid va lansa update-ul Android 10. Conform Rogers (operatorul de telefonie mobila), update-ul va fi lansat pentru toate dispozitivele Pixel care au fost lansate pana acum.

Printre acestea se numara smartphone-urile Pixel si XL, Pixel 2 si XL, Pixel 3 si XL si 3A si XL. Dupa cum unii au auzit pana acum, Google a renuntat la numele de deserturi pentru sistemul sau de operare mobil.

CITESTE SI:  Cum ar putea rezolva Google problema consumului de RAM al Chrome

Avand in vedere ca noua versiune e cunoscuta drept Android Q, multi s-au intrebat ce nume de desert va alege compania pentru acea versiune. Cu toate acestea, compania a confirmat recent ca versiunea se va numi Android 10. In orice caz, va trebui sa asteptam si sa vedem daca acest sistem de operare pentru smartphone-uri chiar va fi lansat saptamana viitoare.

Sursa imagine: Flickr.com