fbpx
Ce obstacole are fuziunea dintre operatorii mobili Sprint si T-Mobile

Ce obstacole are fuziunea dintre operatorii Sprint si T-Mobile

Unii oficiali din Statele Unite au informat operatorii de telefonie mobila T-Mobile si Sprint cu privire la ingrijorarile lor despre fuziune, intr-o intalnire din aceasta luna.

T-Mobile din Statele Unite a incercat in trecut sa fuzioneze cu alti operatori de telefonie mobila, cum ar fi AT&T, dar planurile nu au mers prea bine.

In ultimul an, operatorul T-Mobile a incercat sa fuzioneze din nou, dar de aceasta data cu Sprint. Parea ca fuziunea cu Sprint ar putea avea loc, dar acum se pare ca acest plan are obstacole.

CITESTE SI:  Defectul unor smartphone-uri iPhone 12 mini de la Apple

Conform surselor celor de la The Wall Street Journal, se pare ca Departamentul de Justitie al Statelor Unite nu este prea multumit de actualul acord propus de operatorii T-Mobile si Sprint.

Desi nu a interzis definitiv fuziunea T-Mobile si Sprint, se pare ca modul in care actualul acord este structurat nu va fi permis daca nu se vor efectua unele schimbari.

De asemenea, FCC (Comisia Federala de Comunicatii) din Statele Unite a ridicat unele intrebari si indoieli cu privire la asa-numitele economii si la planurile pentru internet wireless in banda larga pentru locuinte pe care fuziunea operatorilor le-ar putea aduce pentru clienti.

CITESTE SI:  Ce aplicatie chinezeasca a reusit sa nu fie interzisa in SUA. Deocamdata

CEO-ul T-Mobile, John Legere, a infirmat stirea si a spus pe Twitter: “Premiza acestei stiri, asa cum a fost rezumata in primul paragraf, este pur si simplu neadevarata. Din respect pentru proces, nu mai avem niciun comentariu. Aceasta continua sa fie politica noastra de cand am anuntat anul trecut fuziunea noastra”.

CITESTE SI:  Ce raspunde Google la acuzatia lui Donald Trump cum ca ar fi partinitoare

Nu este clar cum vor proceda in continuare ambii operatori de telefonie mobila, acum ca au acest obstacol. Planul initial era de a termina fuziunea pana in aprilie, dar aceasta a fost amanata acum pana in iulie.

In cel mai rau caz din cauza obstacolelor, planurile pentru fuziunea operatorilor T-Mobile si Sprint ar putea fi abandonate in intregime, dupa cum am vazut ca s-a mai intamplat in trecut.