fbpx

Ce numar de utilizatori activi zilnic a avut Twitter in acest an datorita pandemiei

Ce numar de utilizatori activi zilnic a avut Twitter in acest an datorita pandemiei

Se pare ca, datorita pandemiei, oamenii din lume au devenit mai activi pe Twitter. Compania de social media din Statele Unite a dezvaluit ce numar de utilizatori activi zilnic a avut in trimestrul 1 din acest an.

Twitter tocmai si-a publicat castigurile pentru primul trimestru al anului 2021, dezvaluind cat a crescut compania in timpul pandemiei actuale.

In medie, Twitter a avut 199 de milioane de utilizatori activi zilnic in trimestrul 1 din 2021, o crestere de 20% comparativ cu cele 166 de milioane de utilizatori din aceeasi perioada a anului trecut, cand pandemia era in faza incipienta.

CITESTE SI:  Versiunea de Windows care a avut ieri cea de-a 35-a aniversare

Compania din Statele Unite a crescut in special in afara SUA in ultimul an; userii internationali activi zilnic au crescut de la 133 de milioane in trimestrul 1 din 2020 la 162 de milioane in trimestrul 1 din 2021, o crestere de 22%.

Pe fondul pandemiei si al alegerilor prezidentiale din SUA, nu e suprinzator faptul ca Twitter a prosperat. Aceasta companie pare sa prospere atunci cand exista o multime de evenimente polarizante pentru ca oamenii sa intre in polemici.

CITESTE SI:  Ce nou laptop are cip Qualcomm si stylus Wacom

Si nu exista nicio indoiala ca acest lucru sintetizeaza intregul an 2020. Cresterea numarului de utilizatori in pandemie a determinat o crestere a veniturilor companiei.

In trimestrul 1 din 2021, veniturile au insumat 1,04 miliarde de dolari, o crestere de 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar venitul net a fost de 68 de milioane de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce tara este prima care a imprimat 3D tesut viu in spatiu

Cu un an in urma, Twitter a pierdut 8 milioane de dolari, asa ca aceasta e o imbunatatire semnificativa. Totusi, Twitter crede ca, chiar si cu cresterea numarului de utilizatori experimentata in 2020 in pandemie, asta nu inseamna ca numarul de utilizatori va creste in aceeasi masura si in 2021.