Ce numar de abonati cu plata are acum Spotify

Ce numar de abonati cu plata are acum Spotify

Serviciul de streaming de muzica Spotify are un numar si mai mare de abonati cu plata, mai exact unul cu 40% mai mare fata de anul 2017, a anuntat compania acum ceva timp in cadrul rezultatelor financiare pentru trimestrul 3.

Compania a estimat ca numarul total de utilizatori va ajunge la 206 de milioane in trimestrul 4 si ca cel al abonatilor cu plata se va ridica la 96 de milioane.

Exista milioane de oameni in intreaga lume care platesc pentru calitatea de membri premium ai Spotify. Compania impartaseste regulat numarul de utilizatori ai sai.

CITESTE SI:  Cum iti permite YouTube sa afli cat timp ai petrecut vizionand clipuri video

In luna iulie a acestui an, serviciul a dezvaluit ca avea 83 de milioane de abonati cu plata. Gigantul de streaming de muzica a dezvaluit acum ca are 87 de milioane de abonati cu plata pe tot globul.

De asemenea, compania a dezvaluit ca are 191 de milioane de utilizatori activi lunar. Aceasta reprezinta o crestere de 28% a numarului total de utilizatori.

CITESTE SI:  Parlamentarii din Statele Unite ar putea sustine supravegherea guvernamentala a monedelor virtuale

Spotify estimeaza ca va avea 93-96 de milioane de abonati cu plata pana in cel de-al patrulea trimestru al acestui an si ca numarul total de utilizatori activi lunar va ajunge la 206 milioane.

“Cresterea continua sa fie sanatoasa pentru planurile noastre Family si Student, iar caracteristicile puternice de retentie ale acestei baze continua sa sporeasca numarul de utilizatori”, spune Spotify.

Compania continua sa fie peste Apple Music despre care recent s-a spus ca a depasit Spotify in Statele Unite, in ceea ce priveste numarul de abonati cu plata.

CITESTE SI:  Cum au fost identificati tinerii mascati care si-au vandalizat scoala

Recent, s-a confirmat ca Apple Music are 43 de milioane de abonati cu plata. Deci Apple Music mai are de crescut pana sa conteste dominanta serviciului Spotify. Spotify a adaugat ca 31% dintre utilizatorii sai activi lunar vin din Statele Unite, 36% vin din Europa si 22 de procente din America Latina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *