fbpx

Ce noua optiune de plata va accepta eBay si cand

Ce noua optiune de plata va accepta eBay si cand

eBay isi intinde aripile acum ca a inceput oficial tranzitia catre un sistem de plati non-PayPal. In curand, o noua optiune va fi adaugata, optiune care va fi una dintre primele din aceasta noua platforma de plati.

Pe masura ce compania de shopping online se transforma intr-un sistem de plati non-PayPal, aceasta abordeaza si alte sisteme. Compania a confirmat ca va incepe in curand sa accepte metoda Apple Pay.

Propriul serviciu de plati mobile al Apple este utilizat de nenumarate persoane care detin produse de la compania din Cupertino. Apple Pay va fi una dintre primele optiuni de genul sau pentru eBay si le va permite clientilor sa plateaca pentru bunuri prin intermediul site-ului eBay cu browserul Safari sau cu aplicatia sa mobila.

CITESTE SI:  Pentru asta vrea Tim Cook sa fie cunoscuta Apple

eBay si PayPal s-au despartit in 2015, iar prima companie a dezvaluit apoi ca se va indrepta catre un sistem dezvoltat de Adyen.

CITESTE SI:  Ce site-uri web va scoate browserul Google Chrome in evidenta

Acesta este un serviciu back-end, ceea ce inseamna ca eBay va putea oferi diferite optiuni de plati. Apple Pay va fi cu siguranta una dintre numeroasele optiuni pe care compania le va adauga in cele din urma sistemului.

Apple Pay va fi initial disponibil ca optiune pentru un mic grup de clienti Marketplace care vor primi sansa de a participa la prima faza a lansarii serviciului.

Nu va fi disponibil initial tuturor utilizatorilor, dar compania se va extinde in timp, astfel incat toti utilizatorii sai sa poata plati cu serviciul companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  La ce pret se vindea cablul Lightning realist care permitea accesarea dispozitivelor

“Oferirea Apple Pay ca forma de plata pe eBay este primul pas pentru oferirea mai multor optiuni si a unei mai mari flexibilitati pentru zecile de milioane de cumparatori ai nostri”, spune Steve Fisher de la eBay. Apple Pay va fi disponibil pentru anumiti clienti Marketplace in aceasta toamna.