fbpx
Ce nou format va adopta Apple pentru WWDC 2020

Ce nou format va adopta Apple pentru WWDC 2020

Pandemia de coronavirus Wuhan reprezinta o amenintare la adresa sanatatii oamenilor si, din acest motiv, o multime de evenimente programate pentru acest an au fost anulate, la fel si evenimentul WWDC 2020 al Apple.

Dar compania Apple din SUA are de gand sa lanseze in acest an un nou format WWDC, pentru ca dezvoltatorii sai din lume sa nu fie pusi in pericol din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan.

CITESTE SI:  Unei femei din China i s-a blocat iPhone-ul timp de 47 de ani

S-a spus anterior ca, din cauza focarului de coronavirus Wuhan, compania Apple din Statele Unite ar avea in vedere anularea evenimentului sau anual WWDC. Se pare ca compania din Statele Unite l-a anulat, intr-un fel.

In loc sa organizeze un eveniment WWDC fizic, organizeaza unul in format online. Conform lui Phil Schiller de la gigantul Apple din SUA: “Situatia actuala de sanatate a impus sa cream un nou format WWDC 2020 care sa ofere un program complet online, oferind o experienta excelenta de informare pentru intreaga noastra comunitate de dezvoltatori din intreaga lume. Vom impartasi toate detaliile in saptamanilor urmatoare”.

CITESTE SI:  Cum doreste TikTok sa contracareze interdictia din SUA

Conferinta companiei Apple a fost intotdeauna disponibila atat online cat si in persoana, desi workshop-urile la care dezvoltatorii participau erau in principal doar fizice.

Cu toate acestea, cu acest nou format online, gigantul din SUA spera sa ofere ceea ce ofera in mod normal in cadrul evenimentului WWDC, cu exceptia faptului ca va permite dezvoltatorilor sa il acceseze in siguranta online, de la distanta.

CITESTE SI:  De ce companiile din Silicon Valley nu devin banci, desi par

Compania Apple din Statele Unite nu e singura companie care isi anuleaza planurile pentru evenimentul sau fizic. Si Google si-a anulat conferinta I/O fizica. De asemenea, dupa anularea conferintei E3 2020 de gaming, Microsoft a anuntat o conferinta Xbox online.