fbpx

Ce noi produse inteligente de iluminat Philips Hue au fost dezvaluite

Ce noi produse inteligente de iluminat Philips Hue au fost dezvaluite

La IFA 2020, Signify si Philips au dezvaluit oficial noi produse inteligente de iluminat. Aceste produse inteligente de iluminat vin cu anumite imbunatatiri fata de cele anterioare.

Cand vine vorba despre produsele inteligente de iluminat, exista diverse optiuni de la diverse branduri dintre care poti alege. Dar un brand care iti vine de obicei in minte este Philips Hue.

La IFA 2020, Signify (care realizeaza sistemul Hue) a dezvaluit noi produse de iluminat inteligente care merita sa fie avute in vedere. Primul produs este o banda de lumina gradient Philips Hue Play care este un upgrade interesant fata de modelul actual.

CITESTE SI:  Ce specificatii au noile laptopuri Yoga C740 si C640 ale Lenovo

Problema cu modelul actual este ca, desi isi poate schimba culoarea, acesta era limitat la doar o singura o culoare in acelasi timp. Cu toate acestea, cu noua banda de lumina, se vor putea afisa mai multe culori de-a lungul benzii, pentru un efect mai colorat.

CITESTE SI:  De ce aceste module RAM Samsung sunt revolutionare

De asemenea, compania s-a gandit ca oamenii adora sa monteze benzi de lumina in spatele TV-urilor, asa ca le-a conceput pentru a fi montate in mod simplu.

Daca nu te deranjeaza sa scoti din sertar consola de sincronizare HDMI Philips Hue Play, poti seta luminile sa-si schimbe culoarea in functie de ceea ce se afiseaza la TV, dar acest lucru e complet optional.

Unele dintre celelalte produse de iluminat inteligente anuntate includ Philips Hue Iris, o lampa care este proiectata pentru a ilumina un perete din apropiere, pe langa un nou bec Philips Hue White E14, dar si o actualizare a becurilor care vor accepta acum conectivitate Bluetooth.

CITESTE SI:  Ce pret urias are proiectorul laser al Xiaomi

Ce parere ai despre asta? Vei cumpara aceste produse inteligente de iluminat Philips Hue daca vor fi suficient de accesibile la pret? Sau nici asa nu esti interesat?