fbpx

Ce noi caracteristici interesante va avea browserul Microsoft Edge

Ce noi caracteristici interesante va avea browserul Microsoft Edge

Compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit ca browserul sau Edge va avea noi caracteristici. Aceasta companie le-a enumerat si a dezvaluit ce rol au fiecare. Una dintre noile caracteristici are legatura cu filele.

Anul trecut, compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit ca va lansa o multime de caracteristici pentru browserul sau Edge, iar cea mai interesanta dintre acestea consta in filele verticale.

Compania Microsoft din Statele Unite a anuntat ca filele verticale vor fi disponibile pentru toti utilizatorii Edge in acesta luna. Filele verticale vor exista intr-o fereastra din partea laterala a browserului.

CITESTE SI:  CEO-ul Apple a spus de ce compania nu va fuziona macOS si iOS

Aspectul permite titlurilor filelor sa fie vizibile, asa ca utilizatorii vor vedea pe ce dau click. De asemenea, ei pot face click pe butonul de sageata din partea superioara a barei de file pentru a dosi descrierile, daca ei doresc ca site-ul web pe care il viziteaza sa ocupe cea mai mare parte din ecran.

CITESTE SI:  Ce le cere OnePlus utilizatorilor sai legat de OxygenOS

O alta caracteristica noua la Microsoft Edge este “startup boost”. Aceasta caracteristica lanseaza browserul in fundal atunci cand utilizatorii se conecteaza la dispozitivul lor; si mentine browserul in rulare chiar si dupa ce toate ferestrele sale sunt inchise.

Compania Microsoft din Statele Unite sustine ca reduce timpul necesar pentru lansarea browserului Edge cu 29-41 de procente. Aceasta caracteristica este activata in mod implicit, dar utilizatorii o pot dezactiva din setari.

CITESTE SI:  Primul aeroport din SUA cu roboti care distrug coronavirusul Wuhan de pe pardoseli

Microsoft lanseaza, de asemenea, o noua modalitate de a vizualiza istoricul browserului. Edge deschide acum un meniu drop-down din bara de instrumente, in loc de o pagina completa care duce utilizatorii departe de site-ul web pe care il vizualizeaza. De asemenea, utilizatorii Microsoft Edge pot plasa meniul pe partea laterala pentru acces rapid. Ce parere ai despre aceste caracteristici ale acestui navigator web?