fbpx
Ce noi caracteristici distractive si convenabile va avea aplicatia de mesagerie WhatsApp

Ce noi caracteristici distractive si convenabile va avea aplicatia de mesagerie WhatsApp

Compania WhatsApp a anuntat ca aplicatia sa de mesagerie pentru mobil, web si desktop va avea noi caracteristici distractive si convenabile. Aceste noi caracteristici distractive si convenabile se vor lansa in urmatoarele saptamani pentru toti utilizatorii acestui serviciu.

WA a devenit aplicatia de mesagerie principala pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, desi este extrem de folosit, asta nu inseamna neaparat ca acest serviciu e cel mai bun.

Exista aplicatii de mesagerie care vin cu caracteristici mai bune, dar vestea buna e ca si WhatsApp va integra unele dintre aceste caracteristici. Intr-un anunt de pe blogul sau, WhatsApp a dezvaluit ca va introduce o serie de caracteristici distractive noi in aplicatia sa pentru mobil, pentru web, dar si pentru desktop.

CITESTE SI:  Despre noul sistem de operare Android 12 al Google

Este vorba despre niste stickere animate, lucruri pe care servicii de mesagerie precum LINE si KakaoTalk le au de ceva vreme. Presupunem ca e mai bine mai tarziu decat niciodata.

CITESTE SI:  Noile functii ale serviciului de streaming de jocuri Google Stadia

De asemenea, serviciul WhatsApp implementeaza folosirea codurilor QR pentru a adauga contacte, ceea ce inseamna ca, in viitor, in loc sa foloseasca un numar de telefon, utilizatorii pot scana un cod QR pentru a adauga contacte in serviciu.

Acest lucru poate fi util pentru businessurile care doresc sa comunice cu clientii intr-o maniera mai facila. De asemenea, noul update va aduce modul intunecat atat pe versiunea web, cat si pentru versiunea desktop a aplicatiei de mesagerie WhatsApp.

CITESTE SI:  Ce caracteristica ajunge in premiera pe YouTube

Modul intunecat a fost disponibil atat pentru utilizatorii iOS ai aplicatiei, cat si pentru cei Android, de aceea este binevenit sa vedem ca aceasta caracteristica este disponibila si pentru utilizatorii desktop. Potrivit companiei WhatsApp din Statele Unite, aceste schimbari vor fi lansate in serviciul de mesagerie pe parcursul urmatoarelor saptamani.