Ce moneda virtuala a lansat LINE si de ce

Ce moneda virtuala a lansat LINE si de ce

Aplicatia de mesagerie LINE din Japonia isi lanseaza propria moneda virtuala. LINE, aplicatia japoneza de mesagerie care e destul de populara in Asia, a anuntat lansarea propriei sale monede virtuale. Aceasta se numeste Link.

Ideea este de a atrage mai multi utilizatori si de a-i pastra. Jetoanele Link vor fi oferite gratuit utilizatorilor daca acestia efectueaza anumite activitati. Motivul crearii acestei criptomonede este faptul ca compania japoneza incearca sa atraga si sa pastreze mai multi utilizatori activi, dupa cum mentioneaza TechCrunch.

CITESTE SI:  Data la care WhatsApp isi va incheia suportul pentru sistemele de operare BlackBerry

Acest lucru ii permite companiei LINE sa emita jetoane utilizatorilor fara a fi nevoie ca compania sa efectueze o oferta initiala de monede (ICO) si sa le ceara bani in avans pentru jeton.

Jetoanele Link vor fi folosite pentru diverse achizitii in-app, cum ar fi webtoon si stickere. Alte servicii oferite de platforma LINE vor fi de asemenea disponibile in schimbul acestor jetoane.

LINE va lista Link pe propria sa bursa de monede virtuale care se numeste Bitbox si care a fost anuntata acum cateva luni in urma. LINE lanseaza 800 de milioane de jetoane Link, ca parte a sistemului de recompense, iar acestea vor fi folosite pentru a-i stimula pe utilizatori sa petreaca mai mult timp in aplicatie efectuand sarcini prin care pot castiga aceste jetoane.

CITESTE SI:  Pana cand ar putea lansa Apple iPhone-uri cu breton

De asemenea, LINE pastreaza 200 de milioane de jetoane Link in rezerva. Destul de interesant este faptul ca compania inca nu a primit aprobarea in tara sa de origine (Japonia), pentru moneda sa virtuala si pentru bursa de monede virtuale.

CITESTE SI:  Cum e pianul tehnologizat al Steinway cu functie de inregistrare live

Bursa Bitbox nu este disponibila in Japonia in acest moment, iar utilizatorii de acolo nu pot castiga jetoane Link. Utilizatorii din Japonia pot primi puncte virtuale care pot fi schimbate pe moneda virtuala ulterior, dupa aprobarea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *