fbpx
Ce modele de laptopuri MacBook a abandonat Apple

Ce modele de laptopuri MacBook a abandonat Apple

Apple a actualizat laptopurile MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci cu hardware nou si, intr-un caz, pretul a fost redus. Air incepe acum de la un pret de 1099 de dolari si vine cu un ecran True Tone.

Nu vei gasi un procesor mai nou sau specificatii mai bune pentru Air. De asemenea, compania Apple din Cupertino pare sa fi abandonat singurul laptop MB Pro fara Touch Bar.

Inca de cand compania Apple din Cupertino a venit cu MacBook Pro cu Touch Bar, s-a presupus in mare masura ca compania va trece in cele din urma intreaga sa gama MacBook Pro la elementul Touch Bar.

CITESTE SI:  Cum e Sharp AQUOS Zero - primul smartphone cu display OLED produs de Sharp

Cu toate acestea, timp de cativa ani, Apple a pastrat versiunea non-Touch Bar a laptopului sau MacBook Pro de 13 inci prin preajma ca alternativa mai ieftina.

Cand te gandesti la faptul ca multi oameni nu par sa aprecieze in mod deosebit Touch Bar-ul, avea multa logica faptul ca utilizatorii ar prefera sa economiseasca bani si sa cumpere acel model fara Touch Bar.

CITESTE SI:  Smartphone-urile carei companii s-au vandut cel mai bine la Alibaba, de Singles' Day

Din pacate, se pare ca compania a decis sa abandoneze acel model. Compania din Cupertino a anuntat o gama actualizata MacBook Pro cu Touch Bar si practic Apple a abandonat versiunea care venea fara acel element.

Laptopul a fost actualizat cu procesoare Intel de a 8-a generatie, iar pretul a fost redus, ajungand la 1199 de dolari pentru studenti. Varianta MacBook Pro fara acel element nu este singurul laptop pe care Apple l-a abandonat.

CITESTE SI:  Google a fost amendata in India din cauza unor interferente ale cautarii

Ca parte a modificarilor, compania Apple din Cupertino a abandonat si unele dintre modelele anterioare de laptopuri. Printre acestea se numara MB Retina de 12 inci si generatia anterioara a MB Air care nu au venit cu Touch ID. Asta inseamna ca, daca esti in cautarea unor laptopuri cu performanta mai redusa de la compania din Cupertino, nu ai noroc.