fbpx

Ce mesaj a postat fostul CEO Oculus care a parasit Facebook

Ce mesaj a postat fostul CEO Oculus care a parasit Facebook

Brendan Iribe, cofondatorul si fostul CEO al Oculus, a anuntat ca pleaca de la Facebook, a aflat TechCrunch. Acesta paraseste Facebook, dupa ceva agitatie interna in divizia VR a companiei in urma careia s-a anulat dezvoltarea castii VR Rift 2.

La nu mult timp dupa ce cofondatorii Instagram si-au anuntat plecarea de la Facebook, fostul CEO Brendan Iribe a confirmat acum ca pleaca de la compania care administreaza cea mai mare retea sociala din lume. Brendan Iribe este fostul CEO si cofondator al companiei Oculus, compania de realitate virtuala pe care Facebook a preluat-o acum cativa ani in urma.

CITESTE SI:  De ce Samsung a retras un update pentru smartphone-ul Galaxy S10

Plecarea fostului CEO Brendan Iribe al Oculus vine dupa unele modificari in compania VR care au dus la anularea castii Rift 2. TechCrunch a auzit dintr-o sursa ca dezvoltarea castii VR de PC – Rift 2 – a fost condusa de fostul CEO Brendan Iribe.

El si echipa executiva a Facebook au avut “pareri fundamental diferite cu privire la viitorul Oculus si care s-au intensificat pe parcursul timpului”.

CITESTE SI:  Cu ce companie lucreaza Niantic la ochelarii AR pentru Pokemon GO

De asemenea, se spune ca fostul CEO Brendan Iribe al Oculus nu a fost interesat de o cursa spre pierzanie, in ceea ce priveste performanta. Brendan Iribe nu a abordat aceste chestiuni in mesajul sau de ramas bun de pe Facebook.

“Succesul companiei Oculus a fost posibil numai datorita unui efort extraordinar al echipei. As dori sa multumesc sincer tuturor celor care au fost parte din acest parcurs uimitor, mai ales lui Mark Zuckerberg pentru ca a crezut in aceasta echipa si in viitorul VR si AR”, a scris fostul CEO al Oculus.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret urias are supermasina McLaren Speedtail

Facebook nu a negat stirea conform careia casca Rift 2 a fost anulata, dar compania a reiterat autorului stirii de TechCrunch ca va continua sa investeasca in tehnologii VR pentru PC.

“Desi nu putem comenta specificul foii de parcurs a produselor noastre, avem planuri viitoare si putem confirma ca planificam o versiune viitoare a castii VR Rift”, a declarat un purtator de cuvant al companiei.