fbpx

Ce masuri de securitate noi va folosi New York de Revelion

Ce masuri de securitate noi va folosi New York de Revelion

Se asteapta ca mii si mii de oameni vor merge in piata Times Square din New York pentru a forma adunarea anuala de Revelion. Dar acest an va marca primul an in care oficialii orasului vor folosi masuri speciale de securitate.

Adunarea de Revelion din piata Times Square din New York este probabil cea mai mare adunare din lume in care oamenii asteapta noul an. Dupa cum probabil va imaginati, asigurarea securitatii unui eveniment de o astfel de dimensiune in orasul New York este o sarcina foarte dificila.

NYPD (Departamentul de Politie din New York) colaboreaza cu autoritati partenere pentru a se asigura ca oamenii se pot bucura de festivitatile de Revelion in Times Square in conditii de securitate.

CITESTE SI:  Companiile care se unesc pentru a oferi internet tuturor oamenilor din lume

Dronele vor fi parte din masurile de securitate pentru prima data de Revelion in oras. Comisarul adjunct al serviciilor de informatii si contraterorism, John Miller, a declarat saptamana aceasta ca dronele vor fi folosite alaturi de alte tehnologii si masuri pentru a se asigura securitatea adunarii de oameni de Revelion in piata Times Square din orasul New York.

Peste 1200 de camere portabile si stationare vor fi folosite pentru a pazi de Revelion multimea de oameni si a oferi securitate celor din piata Times Square din orasul New York. “Vom folosi dronele NYPD pentru supraveghere. Nu am mai procedat asa inainte, dar acestea ne vor oferi ajutor vizual si flexibilitate – si vom putea misca o camera intr-un anumit loc cu o mare rapiditate prin multimea mare de oameni”, a spus acesta.

CITESTE SI:  Un tanar a fost ucis dupa ce a dat de urma smartphone-ului sau pierdut

New York Post mentioneaza ca cel putin una dintre dronele de securitate va fi agatata de varful unei cladiri din oras pentru a preveni atacurile de Revelion. Aceasta masura va servi, de asemenea, pentru a proteja multimea de jos din Times Square, in cazul in care apare o defectiune.

CITESTE SI:  Microsoft descopera ca durata ta de atentie este mai scurta decat cea a unui peste

Aceasta tehnologie de securitate va fi utilizata pentru a sustine mii de politisti NYPD care vor fi la datorie in noaptea de Revelion in piata Times Square din orasul New York. Comisarul de politie, James P. O’Neill, a spus ca niciun participant de la evenimentul din Times Square nu va fi la o distanta mai mare de 4 metri de un politist in uniforma sau sub acoperire.