Ce limba noua poate acum vorbi boxa inteligenta Google Home

Ce limba noua poate acum vorbi boxa inteligenta Google Home

Google Home primeste abilitatea de a vorbi o noua limba. Desi noua limba era disponibila ca parte a asistentului virtual Assistant al companiei de ceva vreme, dintr-un anume motiv nu era pana acum disponibila pe boxele inteligente Home, Mini si Max.

Utilizatorilor boxelor inteligente Google Home – care au incercat sa vorbeasca in spaniola cu Assistant – probabil ca nu le-a placut inabilitatea acestuia de a vorbi in aceasta limba, dar acest lucru se schimba.

CITESTE SI:  VIDEO: Campus 2 al Apple capturat in rezolutie 4K

Compania a anuntat ca asistentul virtual Assistant de pe boxele inteligente le va permite acum utilizatorilor sa vorbeasca cu acesta in spaniola. A inceput treptat sa lanseze suportul pentru limba spaniola in ultima vreme, iar compania a confirmat oficial ca suportul pentru spaniola a aparut in sfarsit.

Assistant de pe boxa inteligenta Google Home este acum capabil sa inteleaga spaniola, asa ca utilizatorii ii pot solicita sa-i ajute la indeplinirea sarcinilor in limba respectiva, fie ca este vorba despre redarea de muzica, despre gestionarea zilei sau despre controlul dispozitivelor inteligente din locuinta.

CITESTE SI:  Legea Malaeziei pentru stiri false a condamnat prima persoana

Utilizatorii pot selecta limba accesand sectiunea Preferinte din meniul Setari din aplicatia boxei Google Home si sa selecteze Espanol. Odata ce este efectuat acest lucru, ei il pot intreba pe Assistant cu privire la ziua lor spunand “Ok Google, como sera mi dia?” pentru a obtine o analiza completa programului lor pe ziua respectiva.

CITESTE SI:  Pe cine da in judecata Epic pentru niste leak-uri Fortnite care i-au provocat un prejudiciu ireparabil

Toate acestea si multe altele pot fi efectuate acum cu toate boxele inteligente Google, inclusiv pe Home Mini si Max. Acest lucru nu este disponibil doar pentru utilizatorii din Statele Unite, pentru ca difuzoarele smart sunt, de asemenea, disponibile in spaniola in Mexic si Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *