fbpx

Ce limba ajunge in sfarsit pe Netflix

Ce limba ajunge in sfarsit pe Netflix

A treia cea mai vorbita limba din lume ajunge in sfarsit pe serviciul de streaming Netflix. Practic, aproape intreaga interfata a serviciului de filme si seriale va putea fi schimbata in acea limba. Acest lucru succede incercarile recente ale companiei de a extinde selectia de continut in acea limba.

Serviciul de streaming Netflix din Statele Unite suporta acum hindi, a treia cea mai vorbita limba din lume, dupa engleza si mandarina. Adica serviciul de streaming ofera acum o intreaga experienta hindi.

CITESTE SI:  Despic firu-n patru 2: Momentul bizar dintre Donald Trump si Shinzo Abe

Dupa ce utilizatorul schimba limba in sectiunea “Manage Profiles” din contul sau, aproape totul din interfata se va schimba in hindi, de la meniul de deasupra pana la descrierile serialelor, intreaga pagina de plata si Setarile.

Se poate schimba in hindi chiar si de catre utilizatorii care se afla in afara Indiei. De asemenea, se poate gasi noua optiune lingvistica pe site-ul desktop al Netflix dar si pe site-ul de mobil, precum si pe aplicatia mobila.

CITESTE SI:  Ce individ proeminent va pleca de la compania Apple

Compania Netflix din Statele Unite a extins de ceva vreme selectia de continut in limba hindi, lansand chiar si seriale si pelicule originale cu actori bollywoodieni proeminenti.

Implementarea limbii hindi pentru interfata acelui serviciu de streaming demonstreaza eforturile continue ale companiei de a deveni o platforma globala si arata cat de evoluata este in comparatie cu rivalii sai.

CITESTE SI:  De ce LinkedIn a fost trimisa in judecata

E posibil ca Netflix spera ca procedand astfel pentru a multumi pietele internationale, acest lucru i-ar permite sa-si pastreze utilizatorii care ar putea fi tentati sa se aboneze la servicii de streaming precum Disney+ si HBO Max.

“Furnizarea unei experiente Netflix excelente este la fel de importanta pentru noi ca si crearea de continut excelent”, a precizat Monika Shergill, vicepresedintele de continut in cadrul serviciului Netflix India, intr-o declaratie.