fbpx
Ce individ proeminent va pleca de la compania Apple

Ce individ proeminent va pleca de la compania Apple

Intr-un anunt surprinzator, compania Apple din Cupertino a dezvaluit printr-o conferinta de presa ca un individ proeminent va pleca de la companie mai tarziu in acest an.

Cand vine vorba despre Apple, exista mai multe nume de oameni care sunt sinonime cu compania din Cupertino. Unul dintre aceste nume este Jony Ive, individul proeminent care in ultimele trei decenii a creat pentru Apple designuri reusite de produse.

Acestui individ i se pot recunoaste meritele pentru o varietate de designuri ale produselor gigantului, produse care variaza de la computere la dispozitive mobile.

CITESTE SI:  De ce Google News s-ar putea inchide in UE

Cu toate acestea, se pare ca cunoscutul designer Jony Ive a decis sa nu mai lucreze la gigant. Individul proeminent in cadrul gigantului din Cupertino si-a anuntat plecarea si ca isi va forma propria companie de design.

Cei care sunt ingrijorati – cu privire la ce ar putea insemna plecarea individului Jony Ive de la Apple pentru viitoarele produse ale gigantului – nu trebuie sa se ingrijoreze.

Asta pentru ca se asteapta ca Apple va fi unul dintre clientii companiei de design a individului Jony Ive. Potrivit CEO-ului Apple, Tim Cook: “Gigantul va continua sa profite de talentul lui Jony Ive lucrand direct cu el si compania lui la proiecte exclusive si va lucra cu echipa noua de design pasionata pe care a format-o. Dupa atat de multi ani in care am lucrat indeaproape impreuna, sunt bucuros ca relatia noastra va continua sa evolueze si astept cu nerabdare sa lucrez cu Jony Ive mult timp pe viitor”.

CITESTE SI:  Smartphone-ul OnePlus 8T - pret si specificatii
CITESTE SI:  Apple despre Mac-urile cu ecran touchscreen

Individul proeminent Jony Ive adauga: “Dupa aproape 30 de ani pe care i-am petrecut la nenumarate proiecte, sunt cel mai mandru de munca pe care am depus-o pentru a crea o echipa de design la Apple care este fara egal. Acum e cea mai puternica, cea mai vibranta si cea mai talentata echipa din istoria gigantului”. Echipa de design a gigantului din Cupertino va fi acum condusa de Evans Hankey si de Alan Dye.