fbpx
Ce indica faptul ca SSI se afla la final

Ce indica faptul ca SSI se afla la final

Conform unei noi informatii de la agentia spatiala NASA din Statele Unite, Statia Spatiala Internationala ajunge la sfarsitul existentei sale. Exista un lucru care indica faptul ca unul dintre capitolele SSI s-a incheiat. Este posibil ca in viitor va aparea un nou SSI, dar nu s-a dezvaluit cand anume s-ar intampla acest lucru.

Unul dintre capitolele Statiei Spatiale Internationale s-a incheiat. Agentia spatiala NASA din Statele Unite a trimis ultima sa racheta stiintifica ExPRESS pe SSI, la aproape doua decenii dupa ce le-a trimis pe primele doua.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat platforma GIPHY

Poate ca nu pare cine stie ce, dar racheta trimisa de agentia spatiala NASA ofera energie, provizii si control climatic. Aceasta e cheia experimentelor care au loc pe statie si va mentine SSI in continuare pentru a fi derulate acolo si alte cercetari.

Ultimul pachet al NASA a fost transportat la bordul unei nave spatiale de marfa japoneze si ar trebui sa fie instalat si functional pana in toamna anului 2020.

CITESTE SI:  Iata cum poti juca jocul Elder Scrolls pe Twitter

Desi anterioarele pachete ExPRESS ar trebui sa mai ajunga un timp, acest lucru marcheaza efectiv sfarsitul unei ere pentru activitatea SSI a agentiei spatiale NASA care a inceput in timpul apogeului programului Space Shuttle.

Agentia spatiala din Statele Unite are de gand sa-si concentreze atentia in special pe proiectele Artemis care vor contribui la explorarea sistemului solar.

CITESTE SI:  Tarile in care cautarea mobila a depasit-o pe cea de pe PC

In aceasta privinta, finalizarea chestiunilor pe Statia Spatiala Internationala marcheaza inceputul unei faze mai ambitioase. Ce parere ai despre faptul ca agentia spatiala NASA din Statele Unite a trimis ultimele provizii la bordul Statiei Spatiale Internationale (acest lucru indicand sfarsitul SSI)? Esti de parere ca China va lansa in viitor propria sa statie pe orbita planetei Pamantul?